Türkiye’de kapanıyor Amerika’da rekor kırdı: Threads X’i ezdi geçti!

Haberler

Threads Amerika’da günlük aktif kullanıcı sayısında X’i geride bıraktı!

 

threads x kullanici sayisini gecti

Meta’nın metin tabanlı paylaşım platformu Threads, günlük aktif kullanıcı sayısında X’e karşı açık ara üstünlük kurdu. Geçtiğimiz Temmuz’da kullanıma sunulan platform, çıkar çıkmaz ilgi görmüş, sonrasında ise bu popülerliği kaybetmişti. Ancak peş peşe gelen iyileştirmelerle yıl sonuna doğru uygulama yeniden popülerlik kazanmaya başladı.

Yayınlanan son raporlara göre, uygulama mağazaları ve günlük aktif kullanımda Amerika’da en büyük rakibi X’i geçmeyi başarmış durumda. Öyleki uygulama mağazalarında da popüler uygulama sıralamalarında Threads önde. Apple Store’da 4. sıradayken, X 41. sırada. Google Play Store’da ise Threads 11, X kendine 53. sırada yer buldu.

Globalde de durum çok farklı değil. Son raporlara göre Mart ayında en fazla indirilen uygulamalar listesinde 24 Milyon ile Threads, 6. sırada yer alıyor. Elon Musk’ın onca çabasına rağmen X ise listede yer almıyor. Business Insider’ın yayınladığı rapora göre, Aralıktan günümüze platform günlük aktif kullanıcı sayısını %55 oranında artırmış durumda. Bu da günlük 28 milyon aktif kullanıcıya denk geliyor. X ise yıllık bazda %18 gibi büyük bir düşüş yaşayarak 27 milyona kadar geriledi.

Türkiye’de kapanıyor

Geçtiğimiz günlerde Rekabet Kurumu, 29 Nisan’dan itibaren Türkiye’de Threads kullanımını durduracağın duyurmuştu.

 

Etiketler: Threads, threads kullanıcı sayısı, Threads türkiye, threads x, x kullanıcı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fill out this field
Fill out this field
Lütfen geçerli bir e-posta adresi yazın.

Yeni
Bu yazıyı beğendin mi? Arkadaşlarınla paylaş!

Benzer içerikler: