Twitter web’de tam boyutlu görseller gösterecek

HaberlerTeknoloji

Twitter hatalı görsel önizlemelerine elveda

Twitter Android ve iOS uygulamalarında garip otomatik kırpma algoritmasını ortadan kaldıran güncellemenin aynısını web için getiriyor; bu, web tarayıcınızda Twitter’da gezinirken görsellerin tamamını zaman çizelgenizde göreceğiniz anlamına geliyor.

twitter web'te tam ekran görsel dönemi

Aynı şey kendi görsellerinizi yayınladığınızda da geçerli; Görselinizi, yayınladığınızda garip bir şekilde biçimlendirilmiş görünmeyen doğru bir önizlemesini göreceksiniz. Platform, tam boyutlu önizleme penceresini, gönderinize “ne görüyorsanız onu alırsınız” şeklinde sunuyor.

Twitter’ın görselleri işlemesinde devam eden değişiklikler, geçen yılki otomatik kırpma tartışmasından kaynaklanıyor. Bazı kullanıcılar, Twitter’ın otomatik kırpma algoritmasının siyah yüzler yerine beyaz yüzleri tercih edebileceğini ve bunun da beyaz yüzleri daha belirgin şekilde gösteren bir kırpmayla sonuçlanabileceğini fark etti. Twitter sorunu araştırdı ve otomatik kırpma algoritmasının çok taraflı olmadığını, ancak yine de her ihtimale karşı devre dışı bıraktı.

Twitter’ın otomatik kırpma özelliği taraflı olsun ya da olmasın, sanırım artık tamamen gittiğine göre daha iyi durumda olduğumuz konusunda hemfikiriz. Bu, önizlemeyi geçmek için çok tembel olduğumuz için artık ilginç görüntüleri kaçırmayacağımız anlamına geliyor.

Daha fazla Haber

Etiketler: tam ekran görsel, , , ,

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fill out this field
Fill out this field
Lütfen geçerli bir e-posta adresi yazın.

Yeni
Bu yazıyı beğendin mi? Arkadaşlarınla paylaş!

Benzer içerikler: