WhatsApp: Durumlara beğeni atma özelliği geldi

Haberler

WhatsApp’ın test sürümlerinde yeni bir özellik fark edildi! Buna göre, artık WhatsApp durumlarına beğeni atabileceğiz.

WhatsApp durumları beğenme

Tıpkı Instagram’da olduğu gibi hikayelere beğeni atma özelliğine çok benzeyen bu özellik, test sürümlerinde fark edildi.

WhatsApp durumları beğenme

Şirket, yakın bir zamanda karşımıza çıkacak olan durum mesajlarına beğeni atma özelliği hakkında çalışıyor. Normalde, ilk başta Instagram’a gelen bu özellik kısa bir sürede WhatsApp için de geleceği konuşuluyordu. Fakat, durum böyle olmadı. Ancak şimdi, WABetaInfo‘nun 2.24.17.21 sürümünde fark edildiği üzere, durumları beğenme özelliği, kullanıcılar ile çok yakında kavuşacak.

WhatsApp durumları beğenme

Normalde durumlar iki farklı etkileşim türü sunuyordu. Birisi görüntüleme, diğer ise direkt olarak duruma özelden cevap vermeydi. Şimdi, üçüncü bir etkileşim türü geldi. Kullanıcılar, durumların mesajlarını görüntülerken yan tarafta kalp şeklinde bir ikon çıkacak. Eğer ki bunu beğenirseniz, karşı taraf sizin beğendiğinizi görebilecek. Son olarak bu özelliğin ne zaman kullanıma sunulacağı ise belirsiz.

WhatsApp bilinmeyen kullanıcıları engelleyecek

Kullanıcı deneyimini gün geçtikçe artıran popüler mesajlaşma uygulamasının yeni özelliği keşfedildi. Raporlara göre WhatsApp, “bilinmeyen hesaplardan gelen mesajları engelleyecek” olan bir özellik üzerinde çalışıyor. WABetaInfo 2.24.17.24 sürümünde uygulamada, bilinmeyen kullanıcılardan gelen mesajları direkt olarak engelleyebileceği bir seçeneğinin olduğu fark edildi.

WhatsApp bilinmeyen kullanıcılardan gelen mesajları engelleyecek

Ayrıca, bu özellik ile birlikte “spam ve istenmeyen mesajlardan” kurtulabileceksiniz. Ekstra olarak, cihaz performansını artıran yenilikler de yapılmış. Yukarıdaki görselden anlayacağınız üzere, bilinmeyen kullanıcılardan gelen mesajları engelle seçeneğini aktif ettiğiniz takdirde “belirli bir hacmi aşan” mesajları direkt olarak engelleyecek.

Ve sizleri tamamen koruma altına alacak. Yani, zararlı bağlantılardan veya olası dolandırıcılıklardan kurtulabileceksini z.

Yorum yapabilmek için oturum açmalısınız.
Yeni
Sosyal Medya
Instagram
YouTube
Instagram
YouTube
Bu yazıyı beğendin mi? Arkadaşlarınla paylaş!

Benzer içerikler: