WhatsApp durumlarına anket eklenebilecek!

Haberler

Meta, yeni bir WhatsApp özelliği üzerinde çalışıyor. Artık durumlarınıza çeşitli anketler iletip bunların yanıtını alabileceksiniz. İşte detaylar.

WhatsApp durumlarına anket eklenebilecek!

WhatsApp’ın “24.20.10.70” kodlu beta sürümünde keşfedilen özelliği göre, kullanıcılar durumlarında anket oluşturabilecek. Fakat söz konusu özelliğin ne zaman kullanıma açılacağı hakkında henüz detaylı bir bilgi yok.

Durumlara Anket Eklenebilecek

Meta, popüler mesajlaşma programı WhatsApp için kullanıcı deneyimini artırmaya devam ediyor. Son zamanlarda Meta AI özelliklerine kavuşan uygulama (Meta AI özelliklerini incelemek için buraya tıklayabilirsiniz), şimdi de anket özelliği ile karşı karşıya. Instagram’da ve Facebook’da uzun bir süredir kullanılan özelliği artık WhatsApp’ta da görebileceğiz.

WABetaInfo 24.20.10.70 sürümünde iOS beta sürümünde fark edilen özellik, kullanıcıların durumlarında anket paylaşmasına olanak sağlıyor. (Android sürümlerinde bu özellik fark edilmedi, fakat yakın bir zamanda gelebilir) Ayrıca verilen yanıtları da görebiliyorsunuz. Normalde ikili sohbetlerde veya gruplarda kullanılabilen bu özellik, artık durumlar üzerinde de olacak. Anket paylaşımı da aşağıda olduğu gibi olacak.

WhatsApp durumlarına anket eklenebilecek!

Yeni anketler, durumlara çıkartma olarak yollanabilecek. Paylaşılan çıkartmaya dokunuluğu zaman da, ankete yanıt verilebilecek. Bu soruları tıpkı Instagram’da olduğu gibi siz belirleyeceksiniz. Bir diğer yandan WhatsApp, konuya yönelik herhangi bir açıklamada bulunmadı. Fakat, geliştirilme aşamasında olan bu özelliğin yakın bir zamanda ana sürümlere geleceği ön görülüyor.

Kaynak: WABetaInfo

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce uygulamaya yeni gelen özellik kullanışlı mı, siz bu özelliği durum gönderdiğiniz zaman kullanır mısın? Yorumlarda düşüncelerinizi bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fill out this field
Fill out this field
Lütfen geçerli bir e-posta adresi yazın.

Yeni
Sosyal Medya
Instagram
YouTube
Instagram
YouTube
Bu yazıyı beğendin mi? Arkadaşlarınla paylaş!
Benzer İçerikler: