WhatsApp’a kişiselleştirilebilen sohbet özelliği geliyor

Haberler

Meta, popüler mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp için yeni özellikler ekleme devam ediyor! Buna göre, kişiselleştirilebilen sohbet özelliği geliyor.

WhatsApp sohbet teması kişiselleştirme

WABetaInfo 24.12.10.77 numarasına sahip olan iOS beta sürümünde, kullanıcıların sohbet renklerini ve arka planlarını daha fazla özelleştirmelerine olanak sağlayacak yeni bir özellik keşfedildi. WhatsApp kullanıcıları, bu sürüm ile birlikte karşı taraftan gelecek olan ve gidecek olan mesajların renklerini tamamen değiştirebilecek. Ve her sohbet için, farklı bir arka plan stili belirleyebilecek.

WhatsApp daha fazla kişiselleştirmeye uygun hale geliyor

Kullanıcılara artık halihazırda yüklü olan 10 farklı tema sunuluyor. Bu temaları, dilediğiniz gibi kullanabilir ve önizlemesini görüntüleyebilirsiniz. Ayrıca, kendi temanızı da yükleyebilirsiniz. Meta, bu özellik ile birlikte kullanıcılarının mesajlaştığı kişilerin birbirinden ayrı gözükmesini istiyor. Yani, artık mesaj yolladığınız kişilere ilişkin kendinize has özel bir tema oluşturabileceksiniz.

WhatsApp sohbet teması kişiselleştirme

Gerek, iş yerinize farklı temalar, ailenize farklı temalar ve arkadaş gruplarınıza farklı temalar uygulayabileceksiniz. Bununla birlikte, kimlere mesaj attığınızı daha kolay kavrayabileceksiniz. İstemsizce, farklı kişilere yazmanız artık çok da mümkün olmayacak. Konuyla ilgili olan özellik, WhatsApp‘ın sadece beta sürümünü yükleyen iOS kullanıcılarına açık. Eğer ki sürüm App Store’da yayınlanmadan indirmek isterseniz, uygulamaları test edebileceğiniz TestFlight uygulamasından indirebilirsiniz.

Bu sürümün Android ve iOS resmi sürümlerine ne zaman geleceği hakkında herhangi bir bilgi yok. Fakat, hala geliştirilmeye açık bir özellik olduğunu belirtmeden geçmeyelim.

Yorum yapabilmek için oturum açmalısınız.
Yeni
Sosyal Medya
Instagram
YouTube
Instagram
YouTube
Bu yazıyı beğendin mi? Arkadaşlarınla paylaş!

Benzer içerikler: