WhatsApp iki yeni özellik getiriyor!

Haberler

Bugün WhatsApp bekleneni sonunda yaptı. Herkesin istediği 2 temel özellik artık gelecek! Hazırsanız çok uzatmadan hızlıca detaylara geçelim.

Whatsapp iki yeni özellik getiriyor!

WhatsApp son zamanlarda doğru adımlar atmayı başarıyor! Geçtiğimiz aylarda mesaj gizleme özelliği zaten gelmişti. Fakat artık Grupları’da gizleyebileceğiz.

Beta sürümlerinden paylaşılan özelliklere göre bir yeni temel özellik daha gelecek. WhatsApp’ta artık uygulama içerisinde numara girme ve arama yapabilme mümkün oluyor. 2.24.9.28’de fark edilen bu iki yeni özellik, yakın zamanda ana sürümlere de gelecek.

Whatsapp iki yeni özellik getiriyor!

Detaylara geçecek olursak, tıpkı her telefonun arama bölümünde bulunan numara çevirme özelliği ve arama butonu kesin olarak geliyor! Ayrıca istediğiniz grupları telefonunuzdan gizleyebileceksiniz. Ancak şu an gizleme özelliğinin nasıl çalıştığı hakkında maalesef kesin bir bilgi yok.

Whatsapp iki yeni özellik getiriyor!

Son zamanlarda gizliliğe çok fazla önem veren WhatsApp, kullanıcılarının taleplerine kulak verdi ve grup gizleme özelliğini de sınırlı kullanıcılara sunulan beta sürümüne getirdi.

Dilerseniz, WhatsApp’ta yapay zeka ile gerçek zamanlı görsel oluşturma! Yazımızı da okuyabilirsiniz.

Etiketler: Arama, Grup gizleme, whatsapp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fill out this field
Fill out this field
Lütfen geçerli bir e-posta adresi yazın.

Yeni
Bu yazıyı beğendin mi? Arkadaşlarınla paylaş!

Benzer içerikler: