Winamp geri dönüyor!

Haberler

Bir dönemin efsane müzik uygulaması, müzik platformu olarak karşımızda. Şirket, yeni platformla sanatçılara daha fazla odaklanmayı planlıyor.

Birçok kişinin bilgisayarında uzun yıllar müzik çalar olarak hizmet veren Winamp, bambaşka bir yapı ile adeta küllerinden doğmaya hazırlanıyor. Uygulamanın sahibi olan Llama Group yeni platformun çıkış tarihini duyurdu.

Winamp müzik platformu oluyor

Llama Group yeni platformun önümüzdeki yaz ayında piyasaya çıkacağını belirtti. 1 Temmuz 2024’te çıkacak platform, dinleyicilerden daha çok üreticilere yani sanatçılara odaklanacak. Öyle ki şirket müzik endüstrisindeki gelir dengesizliği ve kazanç sorununu da çözeceği görüşünde. Şirket bu yıl 50.000, önümüzdeki beş yılda ise 1 Milyon sanatçıyı sisteme dahil etmeyi planlıyor.

winamp geri dönüyor

Şirket sanatçıları desteklemek üzere yola çıkıyor. Öyleki sistem içerisinde NTF’ler, sanatçıların dinleyicilere özel sunabileceği teklifler gibi yapılarda yer alacak. Sanatçıların daha fazla gelir elde etmesini hedefleyen platformun sloganı ise “The all-in-one-platform for creators” – “Sanatçılar için hepsi bir arada platform”

Platform üç ana hizmet sunmaya hazırlanıyor. Winamp for Creators: sanatçıların müzikten para kazanmasını, Winamp Collaborator: sanatçıların yeni iş birliktelikleri sağlamasını ve Winamp Player: platforma bağlı müzik çalar. Geçtiğimiz yıllarda en son güncellemesini alan masa üstü uygulamasıda, bu yenileme sürecinden yeniden tasarlanacak.

Bonus:


Daha fazla Haber

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fill out this field
Fill out this field
Lütfen geçerli bir e-posta adresi yazın.

Yeni
Bu yazıyı beğendin mi? Arkadaşlarınla paylaş!

Benzer içerikler: