Xiaomi 14 Ultra sızdırıldı!

HaberlerMobil

Xiaomi 14 Ultra, 25 Şubat’ta Xiaomi 14 ve Xiaomi 14 Pro’nun küresel lansmanı sırasında tanıtılabilir. Amiral gemisi telefon, son birkaç hafta içinde birçok kez ortaya çıktı. Şirket henüz modeli doğrulamadı ancak çeşitli sızıntılar ve raporlar telefonla ilgili ayrıntıları gözler önüne seriyor.

xiaomi 14

Modelin daha önce sızdırılan görsellerinde arka panel tasarımını görmüştük. Şimdi de Xiaomi 14 Ultra’nın ön panel tasarımı ve fiyatı sızdırıldı. Ayrıca bir sertifikasyon sitesinde de görüldüğü söylentiler arasında.

MySmartPrice’in raporunda, kenarlara yakın çok hafif kavislere sahip düz bir ekran ve çok ince çerçeveler görünüyor. Raporda telefonun 2.5D dört mikro kavisli bir ekranla gelebileceği iddia edildi. Ayrıca, ön kamerayı barındırmak için üstte ortalanmış bir delik yuvası görülüyor.

Yayınlanan bir başka raporda, Xiaomi 14 Ultra’nın 16GB RAM ve 512GB depolama seçeneği için 1.499 Euro civarı bir fiyat etiketi olacağı iddaa edildi. Bu da Türkiye için vergisiz fiyatın yaklaşık 50.000 TL olması demek. Bu rapor modelin tek bir konfigürasyonda sunulacağını iddia etse de, daha önce 12GB + 256GB, 16GB + 512GB ve 16GB + 1TB varyantlarında gelebileceği öne sürülmüştü.

Çin’in MIIT sertifikasyon sitesinde 24031PN0DC model numaralı bir Xiaomi telefon da görüldü. Bunun Xiaomi 14 Ultra modeli olduğu iddaa ediliyor. Telefonun 5G ve uydu bağlantısını desteklediği, ancak iki yönlü aramayı destekleyip desteklemediği veya yalnızca uydu mesajlaşmasına izin verip vermediği ise henüz belirsiz.

Önceki sızıntılar Xiaomi 14 Ultra’nın Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 SoC’ye sahip olabileceğini ve Android 14 tabanlı HyperOS ile geleceğini de öne sürmüştü. Ayrıca 6,7 inç 2K AMOLED ekran, 50 megapiksel dörtlü arka kamera ünitesi ve 90W kablolu ve 50W kablosuz şarj destekli 5.180mAh bataryaya sahip olacağı da söylentiler arasında.

Daha fazla Haber

Etiketler: mi 14 ultra, Xiaomi, Xiaomi 14 Ultra, Xiaomi telefon

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fill out this field
Fill out this field
Lütfen geçerli bir e-posta adresi yazın.

Yeni
Bu yazıyı beğendin mi? Arkadaşlarınla paylaş!

Benzer içerikler: