Xiaomi bluetooth hoparlörünü piyasaya sürdü

Haberler

Uzun süredir Çin’de satılan, Xiaomi bluetooth hoparlör ve mini modeli küresel çapta piyasaya sürüldü. Peki ya bu hoparlörler, nasıl özelliklere sahip?

Xiaomi hoparlör artık Türkiye'de!

HyperOS Connect ve RGB aydınlatmalara sahip hoparlör, nasıl olacak?

Xiaomi bluetooth hoparlör detayları

Normalde sadece Çin üzerinde satışa sunulan, bu iki hoparlör artık küresel pazarda! Bu iki model, resmi bir şekilde listelenmiş olsa bile fiyatları hala gizli tutuluyor. Sadece tek bir şarj ile 17 saate kadar dayanan pil ömrüne sahip olan cihaz, 40W’lık bir güce ve 93 dB maksimum ses seviyesine ulaşabiliyor. Ayrıca 360 derecelik bir ses deneyimi de sunuyor.

IP67 Su geçirmezlik sertifikası olan bu hoparlör, iki adet tweeter’a, bir adet orta frekans sürücüsüne ve çift pasif radyatörün birleşimine sahip. RGB aydınlatması bulunan bu cihaz, çoklu bağlantı özelliğine de sahip.

Xiaomi hoparlör artık Türkiye'de!

Mini modeli ise, adından da anlayacağınız üzere daha küçük bir tasarıma sahip. 10 x 7 x 7 cm Boyutlarına sahip olan bu cihaz, 330 gram ağırlığında. Ayrıca bu model, 8 saatlik bir pil ömrüne sahip. İçerisinde ise, iki tam aralıklı hoparlör ve pasif bir radyatör kullanılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fill out this field
Fill out this field
Lütfen geçerli bir e-posta adresi yazın.

Yeni
Sıcak Fırsatlar - İndirimli ve Kampanyalı Ürünler
Sosyal Medya
Instagram
YouTube
Instagram
YouTube
Bu yazıyı beğendin mi? Arkadaşlarınla paylaş!
Benzer İçerikler: