YouTube Music yeni özellik getiriyor: Mırıldanarak şarkı bulma!

Haberler

Android kullanıcıları için YouTube Music yeni özelliğini yayınladı. Artık mırıldanarak şarkı bulabileceksiniz!

YouTube music mırıldanarak şarkı bulma

YouTube Music, tüm kullanıcıları tarafından gelen, mırıldanarak şarkı bulma özelliğini ekledi! Yapay zeka desteği ile çalışan bu özelliğe yakından bakalım.

Normalde bu özellik 2020 yılında Google’ın arama motoru için tanıtılmıştı. Now Playing özelliği üzerine geliştirilen bu mırıldanma özelliği, Ekim ayında YouTube uygulamasına da gelmişti. Ancak YouTube müzik bu özellikten mahrum kalmıştı. Fakat artık gelişmiş yapay zeka sayesinde mırıldandığınız şarkıya göre, YouTube orjinal müziği buluyor ve sizlerin karşısına çıkartıyor. Henüz iOS’te yayınlanmayan bu özelliğin yakın zamanda iOS cihazlara da gelmesi çok olası.

Şarkınızı ararken sağ üstte mikrofonun yanına yeni bir ses simgesi geldi. Bu ses simgesine tıkladığınız zaman sizleri yeni bir ekrana götürüyor. Bu ekranda ise şarkının sözlerini mırıldandığınız zaman şarkınızı tahmin edebiliyor. Shazam’in gelişmiş hali gibi görünen bu özellik oldukça kullanışlı.

YouTube music mırıldanarak şarkı bulma

Arama yaptığınız müziğin kapak resmini, adını, sanatçısını, albümünü ve hatta indirme özelliğinin aktif olup olmadığını da öğrenebiliyorsunuz.

Daha fazla Haber

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fill out this field
Fill out this field
Lütfen geçerli bir e-posta adresi yazın.

Yeni
Bu yazıyı beğendin mi? Arkadaşlarınla paylaş!

Benzer içerikler: