YouTube Playables ile nasıl oyun oynanır?

Haberler

YouTube “Playables” özelliği ile kullanıcılarına 75 adet oyun veriyor! Peki ya nedir bu Playables? Hazırsanız detaylara geçelim.

Youtube playables ile oyun nasıl oynanır? YoTube oyun oynama

Youtube Playables, Android ve iOS platformları için şu an aktif bir halde. Fakat masaüstü uygulaması için henüz hazır değil gibi görünüyor. Çünkü masaüstünde Playables bölümüne gittiğimiz zaman şöyle bir hata ile karşılaşıyoruz. “Bu sayfa şu anda mevcut değil. Ana sayfaya git.” fakat erişim sorunlarının en yakın zamanda düzeleceğini düşünüyoruz. (Denemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Youtube Playables üzerinde hangi oyunlar var?

Youtube Playables ile oyun oynama!

Cut the Rope, Trivia Crack, Angry Birds Showdown ve çeşitli satranç, hatta bulmaca oyunları bile var. Bunun gibi popüler oyunlar dışında bir sürü oyun ile birlikte geliyor. Playables geçen sene sadece YouTube’un Premium özelliği için gelmişti. Bir süre denendikten sonra kaldırıldı. Fakat artık herkese açık bir şekilde kullanılabiliyor.

Artık bir çok şirket kendi sitelerini, uygulamalarını daha keyifli bir hale getirmeye çalışıyor. Dünya üzerinde oyun oynayan kitlenin çokluğundan dolayı Netflix, LinkedIn, The New York Times hatta Hearts bile kendi uygulamalarının içerisine oyunlar ekliyor. Kullanıcı kitlesini tutmak ve arttırmak için gerçekten çok başarılı bir hareket. Ve artık bu sisteme internet tarihinin en büyüklerinden biri olan YouTube’da dahil oldu.

Playables bölümü henüz test aşamasında olduğu için yukarıda bahsettiğimiz gibi, bazen erişim sorunları yaşanıyor. Fakat bu özellik resmi olarak geldi ve duyuruldu. Yakın zamanda tüm problemlerin çözüleceğini düşünüyoruz.

Daha fazla Haber

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fill out this field
Fill out this field
Lütfen geçerli bir e-posta adresi yazın.

Yeni
Bu yazıyı beğendin mi? Arkadaşlarınla paylaş!

Benzer içerikler: