YouTube reklam engelleyici kullananlara video izletmeyecek!

Haberler

YouTube AdBlock kullanan kullanıcılar için yeni bir kısıtlama getiridi. Reklam engelleyici kullananlar videoları izleyemeyecek.

YouTube bir süredir, reklam engelleyici eklentileri ile savaş halinde. Son bir yıldır reklam engelleyici kullananlara uyarılar gönderen ve eklentiyi devre dışı bırakmalarını isteyen YouTube, çözümü videoları izletmemekte buldu.

YouTube reklam engelleyici kullananlara video izletmeyecek!

Reklam engelleyici kullananlar direkt videonun sonuna gidecek!

Yeni geliştirme ile, reklam engelleyici kullanan kullanıcılar video izleyemiyor. Bu hafta başında bir çok kullanıcı video izlerken aniden video sonuna atladıklarını farketti. Baştan başlatıldığında bile direkt video sonuna atlıyor. Bu durum yalnızca reklam engelleyici kullananlarda yaşanıyor. Çünkü reklam engelleme eklentisi devre dışı bırakıldığında her şey normale dönüyor.

New Youtube adblock weird behaviour – video automatically skips to the end
byu/SDHD4K inyoutube


Bu engelleme, reklam engelleyici kullananları caydırmak için devreye alındı şeklinde görüşler var. Ancak AdBlock eklentisiyle alakalı bir sorun olabileceği de düşünülüyor. Öyleki geçtiğimiz yıl AdBlock’tan kaynaklı bir hata videoların yavaş yüklenmesine ve YouTube’a aşırı yük binmesine sebep olmuştu.

Daha fazla Haber

Kaynak: 9TO5Google

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fill out this field
Fill out this field
Lütfen geçerli bir e-posta adresi yazın.

Yeni
Bu yazıyı beğendin mi? Arkadaşlarınla paylaş!

Benzer içerikler: