Tüm dünya, Yusuf Dikeç’i konuşuyor!

Haberler

Ekipmansız havalı silah atışı konusunda, duruşu ve atış tarzı ile tüm dünyanın gündemine oturan Yusuf Dikeç için, kripto para bile çıkardılar.

Tüm dünya Yusuf Dikeç hakkında konuşuyor!

Astsubay Kıdemli Başçavuş Yusuf Dikeç, dünya gündeminde 1.sırada!

Paris 2024 Olimpiyatlarından Yusuf Dikeç

Tüm dünya Yusuf Dikeç hakkında konuşuyor!

Paris 2024 Olimpiyatlarından karışık takım kategorisinde gümüş madalya almaya hak kazanan, Yusuf Dikeç ve Şevval İlayda Tarhan ekibi, ülkemizin ilk atıcılık madalyasını kazandırdı! Bir yandan da Yusuf Dikeç duruşuyla, göz kapağı, kulak koruması ve özel lensler kullanmadan atış yapmasıyla dünya gündemine oturdu. Hakkında binlerce edit, çoktan yapıldı bile.

Yusuf Dikeç Kim?

Tüm dünya Yusuf Dikeç hakkında konuşuyor!

2008 Yılı itibariyle Olimpiyatlara katılmasıyla bilinen Astsubay Kıdemli Başçavuş Yusuf Dikeç, geçen yıl kota almaya hak kazandığı Paris 2024 Olimpiyatında ilk madalyasını başarıyla aldı.

Instagram, X, Facebook, Reddit ve Threads aklınıza gelebilecek her türlü sosyal medya uygulamasından Dikeç’in rakibiyle yan yana durduğu fotoğraflar paylaşıldı. Hatta bir X kullanıcısının yaptığı paylaşım 100 Milyondan fazla görüntülenme aldı. Bunun haricinde Elon Musk’da yapılan bir gönderiyi beğendi.

Tüm dünya Yusuf Dikeç hakkında konuşuyor!

Kripto tarafına gelecek olursak, DIKEC adıyla bir sürü kripto para piyasaya sürüldü. Fakat bunlardan yalnızca bir tanesi, iyi bir hacim ve piyasa değeri yakaladı.

Yorum yapabilmek için oturum açmalısınız.
Yeni
Sosyal Medya
Instagram
YouTube
Instagram
YouTube
Bu yazıyı beğendin mi? Arkadaşlarınla paylaş!

Benzer içerikler: