Ünlüler Yapay Zeka sayesinde sohbet botuna dönüşüyor!

Yapay Zeka

Google, bu çılgınlığı da yaptı. Artık ünlüler ve fenomenler yapay zeka sohbet botuna dönüşecek! İnsanlar gerçekten çok yalnız.

Ünlüler yapay zeka botu olacak!

Ünlüler yapay zeka botu olarak karşımıza çıkacak! Ve bu çok ilginç olacak gibi duruyor.

Bu robot Gemini’den güç alacak

Evet Google gerçekten de değişik işlerin peşinde. Çünkü şirket artık, soru cevap botları yerine, insanların sohbet edebileceği yapay zeka botları istiyor! Sürekli peş peşe soru sor, cevap al mantığından sıkılan şirket, dediğimiz gibi farklı işlere imza atmak istiyor.

Başlıktan da anlayacağınız üzere, Google bu sohbet robotlarına Gemini ile güç verecek. Characther.AI’da buna benzer bir sohbet robotu görmüştük fakat, Gemini sayesinde Google, çok başarılı bir işe imza atacak.

Şu anda türlü türlü ünlüler ve fenomenler ile görüşmede olan şirket, anlaşmaya vardığı takdirde, kişiyi kendi yapay zeka sohbet botuna ekleyecek. Google’ın kendine partner bulması biraz zorlaşacak gibi duruyor. Çünkü bir yandan, yukarıda bahsettiğimiz Characther.AI var. Bu platformda ise, aklınıza gelebilecek yüzlerce ünlü ve fenomen var. Yani anlaşmalar bozulacak mı? Hiç belli değil. Bununla birlikte, Google’ın kimlerle partnerlik yapacağı da şu an için belirsiz.

Daha fazla Yapay Zeka

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fill out this field
Fill out this field
Lütfen geçerli bir e-posta adresi yazın.

Yeni
Sosyal Medya
Instagram
YouTube
Instagram
YouTube
Bu yazıyı beğendin mi? Arkadaşlarınla paylaş!
Benzer İçerikler: