NBA 2K25 çıkış tarihi açıklandı

Oyun

2K’nın popüler basketbol oyunu NBA 2K25, ilk kez WNBA ile birlikte çift lig temalı bir kapak fotoğrafı ile çıkacak.

2K Sports, her çıkardığı basketbol serisinin yeni oyunu NBA 2K25‘i resmi olarak duyurdu. NBA’de sezonun kısa süre önce sona ermesiyle birlikte NBA 2K24‘e verilen destek de sona eriyor.

NBA 2K25, 6 Eylül 2024’te PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One ve Nintendo Switch platformlarına gelecek. Normalden farklı olarak, 2K oyunu PC’ye de getiriyor. Bu oyun severlerin uzun yıllardır talep ettiği bir şeydi. Boston Celtics’in yıldız oyuncusu Jayson Tatum, NBA Finallerini kazanmasının ardından oyunun standart sürümündeki kapak sporcusu olarak görev yapacak.

NBA 2K25’in kapak sporcusu olarak seçilmek benim için bir onur,” diyen Tatum basın açıklamasında şunları söyledi “Çocukluğumdan beri NBA 2K oynuyorum ve bir gün kapakta yer almak benim için bir hayaldi. Bir NBA Şampiyonluğundan sonra bile bunun hayata geçtiğini görmek gurur verici.

İlk kez çift lig temalı kapak

NBA 2K25 çıkış tarihi açıklandı

NBA 2K25’in 4 farklı sürüm ile geliyor. Standart Edition kapağında Jason Tatum yer alırken, GameStop’a özel WNBA Edition‘ın kapağında Las Vegas Aces forveti A’ja Wilson yer alacak. Tatum ve Wilson daha sonra All-Star Edition kapağını paylaşacak. Hall of Fame Edition‘ın kapağında ise yıldız oyuncu Vince Carter yer alacak. Carter’ın yeni seride yer alması, NBA’deki 22 yıllık kariyerinin ardından Naismith Basketball Hall of Fame‘e kabul edildiği yıla denk geliyor. Hall of Fame Edition, All-Star Edition’daki her şeyin yanı sıra bir yıllık NBA League Pass aboneliği, Sezon 1 Pro Pass ve MyCareer Vince Carter forması ile birlikte geliyor.

2K25’in tüm sürümleri 10 Temmuz (dün) itibari ile ön siparişe açıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fill out this field
Fill out this field
Lütfen geçerli bir e-posta adresi yazın.

Yeni
Sosyal Medya
Instagram
YouTube
Instagram
YouTube
Bu yazıyı beğendin mi? Arkadaşlarınla paylaş!
Benzer İçerikler: