Huawei’nin 3’e katlanabilir telefonu yaz sonunda gelebilir

Mobil

Huawei dünyanın ilk üçe katalanabilir telefonunu çıkarmaya çok yakın. Sızıntılar çıkış tarihi ve fiyatı konusunda ipuçları vermeye devam ediyor.

Bugün Çin’in Weibo platformundaki bir paylaşımla, cihazın 2 ay içerisinde piyasaya sürüleceği iddaa edildi. Ayrıca cihazın sınırı sayıda üretileceği ve pahalı bir fiyattan satışa çıkarılacağı da iddaalar arasında. Sızıntı, Huawei‘nin bu yeni ürünü ile pazar hakimiyeti sağlamaya çalışmaktan çok, bir güç gösterisi yapacağını gösteriyor.

Huawei'nin 3'e katlanabilir telefonu çok yakında gelebilir

Sızıntının kaynağı, Huawei üçe katlanabilir telefonunun eninde sonuda iPad ve piyasadaki diğer katlanabilir telefonların yerini alacağını iddaa ediyor. Elbette çıktığı günden beri iPad için bu tarz iddaalar her zaman oldu. Bunu da zaman gösterecek.

Telefonun özelliklerine dair çok fazla bilgi bulunmuyor. Ancak daha önce ortaya çıkan raporlar, cihazın toplam ekran boyutunun 10 inç olacağını, telefon tasarımının ise üç ayrı ekran bölümü oluşturan bir çift menteşe sistemine sahip olduğu yönündeydi.

Huawei
Huawei’nin üçe katlanabilir telefon patenti.

Bir ekran bölümü her iki taraftan içe doğru katlanırken, diğer bölümün dışa doğru katlandığı iddaa ediliyor. Rapor ayrıca, katlanabilir cihazlardaki en büyük problemlerden birisi olan kırışıklığın da bu cihazla birlikte çok daha ileri seviyeye taşındığı yönünde.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fill out this field
Fill out this field
Lütfen geçerli bir e-posta adresi yazın.

Yeni
Sosyal Medya
Instagram
YouTube
Instagram
YouTube
Bu yazıyı beğendin mi? Arkadaşlarınla paylaş!
Benzer İçerikler: