EA FC 25 Ultimate Edition kapağı yayınlandı!

Oyun

EA Sports, popüler futbol oyunu EA FC 25’in en üst sürümü Ultimate Edition’ın kapak fotoğrafını yayınladı.

Her yıl merakla beklenen ve geçtiğimiz yıldan beri adı FIFA‘dan EA FC olarak değişen EA Sports’un popüler futbol oyununun yeni sürümü EA FC 25‘in, en üst sürümü Ultimate Edition’ın resmi kapak fotoğrafı paylaşıldı. Kapakta Real Madrid’in yıldız futbolcusu Jude Bellingham ile birlikte, efsane eski İtalyan futbolcu Buffon, eski Fransız futbolcu Zinedine Zidane ve eski İngiliz futbol efsanelerinden David Beckham‘ın yanı sıra Barcelona kadın futbol takımının Ballon d’Or ödüllü futbolcusu Aitana Bonmatí yer aldı.

FC 25 Ultimate Edition kapağı yayınlandı!

EA FC 25 17 Temmuz’da tanıtılacak

EA Sports, oyunun detayları ve oynanış görüntüleri hakkında detay vermedi. Şirket, 17 Temmuz‘da yeni futbol oyununun tam tanıtımını YouTube kanalı üzerinden yapacağını duyurdu. Tanıtım için canlı yayın geri sayımına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Oyunun daha önce 27 Eylül‘de çıkacağı sızdırılmıştı. 99 dolar değerindeki Ultimate Edition, 20 Eylül‘de erken erişime açılacak. Ayrıca EA Play aboneleri için de 10 saatlik bir deneme sürümü erişimi verilecek. FC 25 için platformlar ise açıklanmadı. Ancak selefi ile benzer şekilde PlayStation 4 ve 5, Xbox Series X ve S, Xbox One, PC ve Nintendo Switch için gelmesi bekleniyor.

Kaynak:https://x.com/EASPORTSFC/status/1812864869302960143

Yorum yapabilmek için oturum açmalısınız.
Yeni
Sosyal Medya
Instagram
YouTube
Instagram
YouTube
Bu yazıyı beğendin mi? Arkadaşlarınla paylaş!

Benzer içerikler: