Xiaomi Smart Band 9 resmi olarak tanıtıldı!

Haberler

Xiaomi’nin yeni akıllı bilekliği Smart Band 9 1,62 inç AMOLED ekran, 150’den fazla antrenman modu ve 21 güne kadar kullanım sağlayan bataryası ile piyasaya çıktı.

Xiaomi Smart Band 9 resmi olarak tanıtıldı!

Çinli teknoloji devi peş peşe yeni cihazlarını piyasaya sürmeye devam ediyor. Geçtiğimi günlerde gerçekleşen etkinlikle birlikte bir çok yeni ürün tanıtan Xiaomi, yeni akıllı bilekliği Smart Band 9‘u da tanıttı. İşte her serisi ile merak uyandıran yeni bilekliğin özellikleri.

Xiaomi Smart Band 9 teknik özellikleri

Smart Band 9, 1.200 nit tepe parlaklığına ve 60 Hz yenileme hızına sahip 1,62 inç AMOLED  ekranla birlikte geliyor. Bilekliğin 200‘den fazla ekran teması bulunuyor. Yeni bileklik selefine göre kalp atış hızı doğruluğunda %16‘lık bir iyileşme vaadediyor. Aynı şekilde uyku takibi de iyileştirilmiş. Bileklik %7.9‘a kadar daha doğru uyku takibi sağlıyor. 20 farklı titreşim modu bulunan yeni bileklik 46.53 x 21.63 x 10.95 mm ölçüleri ile selefine göre biraz küçük.

Yeni bileklikte 150′den fazla antrenman ve egzersiz modu ile birlikte rehberli koşu parkurları da yer alıyor. Band 9, Bluetooth 5.4 desteği ile birlikte geliyor ve müzik kontrolü, mesaj yanıtları ve hava durumu gibi temel bir çok özelliği de üzerinde barındırıyor.

Belirli modellerinde NFC ile temassız ödeme desteği de bulunan Band 9, 50 metreye kadar suya dayanıklı ve bileklik takılıyken yüzmeye de imkan veriyor. Bileklik tek bir şarjla 21 saate kadar günlük kullanım sunan 233 mAh batarya ile birlikte geliyor. 4 farklı renk seçeneği bulunan bilekliğin, çeşitli farklı kayış stilleri de ayrı olarak satışa sunuluyor. Mevcut renkler ise şu şekilde; siyah, gümüş, rose gold ve mavi.

Xiaomi Smart Band 9 fiyatı

Band 9 üç farklı versiyon ile geliyor. Yeni bilekliğin fiyatları şu şekilde;

  • Standart Model (NFC yok): 34 Dolar
  • NFC’li Model: 41 Dolar
  • Özel Seramik Sürüm: 48 Dolar

Kaynak: Gizmo China

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fill out this field
Fill out this field
Lütfen geçerli bir e-posta adresi yazın.

Yeni
Sosyal Medya
Instagram
YouTube
Instagram
YouTube
Bu yazıyı beğendin mi? Arkadaşlarınla paylaş!
Benzer İçerikler: