Vivo T3 Ultra sızdı

Mobil

Vivo yeni akıllı telefonu T3 Ultra’yı tanıtmaya hazırlanıyor.

Vivio, T3 5G modelini yakın zamanda duyurmuştu. Şimdi ise rakiplerine gözdağı niteliğindeki serinin amiral gemisi Vivo T3 Ultra ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Cihazın teknik özellikleri netleşmedi ancak cihaz resmi olarak doğrulandı. T3 Ultra GSMA veritabanında ortaya çıktı.

Vivo T3 Ultra sızdı

Vivo T3 Ultra’nın çıkışı yakın

T3 5G’nin duyurulmasının ardından, T3 Pro 5G üzerinde çalışmalara başlayan Vivo, şimdi Ultra ile önemli bir hamle yapmaya hazırlanıyor. Gizmochina, şirketin serideki en üst seviye akıllı telefonunu resmi kaynaklarda tespit ettiğini doğruladı. Vivo T3 Ultra, GSMA veritabanında V2426 model numarasıyla görüldü. T3 Pro 5G haberlerinin hemen arkasından Ultra’nın ortaya çıkışı Vivo T serisinde hatrı sayılır bir değişikliğin habercesi. Öyleki şirket, ilk Vivo T serisi için “Ultra” adında bir model tanıtmaya hazırlanıyor.

Vivo T3 Ultra sızdı

Marka T3 Pro 5G için de çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Daha önce bu model V2406 model numarası ile GSMA’da görülmüştü. Geçtiğimiz günlerde ise modelin renk varyantları sızmıştı. Vivo T3 Pro 5G iki renk seçeneği ile satışa çıkacak. Bu renkler ise turuncu ve yeşil olacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fill out this field
Fill out this field
Lütfen geçerli bir e-posta adresi yazın.

Yeni
Sosyal Medya
Instagram
YouTube
Instagram
YouTube
Bu yazıyı beğendin mi? Arkadaşlarınla paylaş!
Benzer İçerikler: