Tesla Model Y Juniper geliyor!

Otomobil

Tesla, yeni Model Y üzerinde çalışmalarına devam ediyor! Buna göre Juniper adında makyajlı bir model gelebilir.

Tesla Model Y, Juniper adı altında yenileniyor!

Dünyanın en çok satan elektrikli araç üreticisi Tesla’nın, Model Y’si, “Juniper” adında yenilenecek!

Model Y’nin yeni görünüşü

2023 Yılında en çok satan araç unvanına sahip olan Model Y, makyajlı bir versiyon ile yenilenebilir. Bu versiyonun adı da, Project Juniper olacak. Geçtiğimiz dönemlerde Model 3, Highland adı altında yenilenmişti. Şimdi ise, Model Y için söylentiler devam ediyor.

Tesla Model Y, Juniper adı altında yenileniyor!

Aracın sızdırılan görsellerine baktığımız zaman, Rivian model otomobillere benzer uzun bir çubuk şeklinde, kırmızı LED ışık barı görebiliyoruz. Ve bu ışık barının üzerinde boşluklu bir şekilde, TESLA yazıyor. Görseller ne kadar kısıtlı olsa bile, bir diğer yeni gelecek olan tasarım yeniliğe ise aracın iç tarafında olacak. Buna göre, kapı içlerinde Mercedes ve BMW araçlardan alışık olduğumuz LED iç ambiyansı görebiliyoruz. Ayrıca, kabin tasarımının değiştiğini ve Model 3’e daha çok benzediği söylentileri dolaşıyor.

Tesla Model Y, Juniper adı altında yenileniyor!

Ekstra olarak firmanın, aracın ön tarafında ve jantlarında da değişikliğe gideceği düşünülüyor. Bu “Juniper” adlı modelin piyasaya ne zaman sürüleceği veya görücüye çıkacağı belli değil. Fakat tahminler üzerine, önümüzdeki yıl (2025) Model Y Juniper’ı yollarda görebileceğiz. Çünkü Elon Musk, Model Y’nin 2024 yılında yenilenmeyeceğini söylemişti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fill out this field
Fill out this field
Lütfen geçerli bir e-posta adresi yazın.

Yeni
Sosyal Medya
Instagram
YouTube
Instagram
YouTube
Bu yazıyı beğendin mi? Arkadaşlarınla paylaş!
Benzer İçerikler: