WhatsApp topluluk sohbetlerine yeni özellik!

Haberler

WhatsApp topluluk sohbetlerine yeni bir özellik geliyor! Şirket, topluluk konusunda kullanıcı deneyimini artırmaya devam ediyor.

WhatsApp topluluk gruplarına yönelik yeni özellik ekliyor!

Firma, geçtiğimiz haftalarda topluluk grupları için yeni özelliğini test etmeye başlamıştı. Şimdi ise, bu özellik belli oldu. Yakın bir zamanda kullanıcılara sunulacak özellik ne olacak? Gerçekten kullanışlı bir özellik mi?

WhatsApp yeni topluluk özelliği

Bu özellik aslında basit, ama oldukça kullanışlı. Gelecek zamanda yapılacak olan topluluk duyurularına ve etkinliklere fazlasıyla fayda sağlayacak. Yani bundan da anlayacağınız üzere firma, etkinlikler ve topluluklar için daha iyi bir merkezi yönetim sistemi oluşturmaya devam ediyor.

WABetaInfo 2.24.17.11 sürümünde fark edilen özelliklere göre, topluluk grubu sohbet etkinlikleri için zaman ayarlama özelliği geliyor. Basitçe anlatmamız gerekiyorsa, bir doğum günü etkinliğiniz var. Bunu topluluk grubunuz üzerinden duyurdunuz. Fakat, önceden bu etkinliğin ne zaman başlayacağı veya ne zaman biteceğine yönelik bir ibare yoktu. Ancak artık var!

WhatsApp topluluk gruplarına yönelik yeni özellik ekliyor!

İstediğiniz zamana, yıla ve güne göre etkinliğinizin saat biçimini ayarlayabilirsiniz. Ekstra olarak altında bulunan “Add Location” ve “WhatsApp call link” yazan butonları da açıklayalım. Add Location, etkinliğin konumunu belirtmenize yarayacak. WhatsApp call link ise, etkinliğin konuşma linkini eklemenize yarayacak.

Aslına bakılırsa, çok basit bir özellik. Fakat dediğimiz gibi, oldukça kullanışlı. Bu sayede, etkinliğinizde oluşabilecek olan partinin konumunu kaybettim, saat kaçtaydı gibi sorunları yaşamamanıza olanak sağlayacak.

Yorum yapabilmek için oturum açmalısınız.
Yeni
Sosyal Medya
Instagram
YouTube
Instagram
YouTube
Bu yazıyı beğendin mi? Arkadaşlarınla paylaş!

Benzer içerikler: