Young Boys – Galatasaray maçı şifreli mi?

Haberler

Galatasaray bugün UEFA Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda Young Boys ile karşılaşıyor. Maç Saat 22:00’da TRT 1’de yayınlanacak.

Uzun süredir futbolseverlerin merakla ve heyecanla beklediği UEFA turnuvaları bu sezondan itibaren 3 yıl boyunca TRT ekranlarında yayınlanacak. TRT bugün yaptığı duyuru ile Türk takımları dışındaki takımların maçlarını TRT Tabii Premium üyeliği ile dijital olarak yayınlayacak. Yani Türk takımlarının maçları şifresiz olarak TRT 1, TRT Spor ve TRT Sport Yıldız ekranlarında yayınlanacak.

Young Boys - Galatasaray maçı şifreli mi?

Temsilcimiz Galatasaray ise bugün saat 22:00’da İsviçre’nin Young Boys takımı ile Stadion Wankdorf stadında UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off turu ilk maçında karşı karşıya gelecek. Maç TRT 1 ve Tabii platformunda canlı olarak yayınlanacak. Galatasaray turun bir sonraki maçını ise evinde 27 Ağustos’da oynayacak. Bu maçlarda aynı şekilde Tabii ve TRT 1’de yayınlanacak.

TRT Tabii Premium Özellikleri ve Ücreti

  • Reklamsız İzleme
  • İndir ve İzle
  • Yüksek Kalitede İzleme
  • 24 Saat Geri Alma
  • Telefon, Tablet, Web ve Smart TV üzerinden izleme

TRT Tabii ücretli üyeliğin fiyatı belli oldu

TRT geçtiğimiz aylarda UEFA Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi‘nin yayın haklarını yeni sezondan itibaren 3 yıl süreyle almıştı. Buna göre yeni sezonda maçları da içeren Tabii Premium üyeliği aylık 99 TL olarak belirlendi.

Yorum yapabilmek için oturum açmalısınız.
Yeni
Sosyal Medya
Instagram
YouTube
Instagram
YouTube
Bu yazıyı beğendin mi? Arkadaşlarınla paylaş!

Benzer içerikler: