En iyi 5 Çiftlik Oyunu – 2024

Oyun

Huzurlu çiftlik oyunlarıyla rahatlamak mı istiyorsunuz? Çok doğru bir yere geldiniz! Sizler için, 2024 yılının en iyi 5 çiftlik oyununu derledik.

En iyi çiftlik oyunu 2024 "en iyi çiftlik oyunları"

En iyi oyunlardan bazıları simülasyon tabanlıdır. Bu oyunlar, ödüllendirici oynanışla eşleştirilen bakıcılık ve hasat temalarına odaklanmaları sayesinde formülü mükemmelleştirmiştir. Bu nedenle, kullanıcılara rahatlatıcı ve huzurlu oyunlar bulmaları için, en iyi “çiftlik oyunu” hangisi bunları bir araya getirdik. İşte karşınızda, “2024″ yılına ait en iyi “çiftlik oyunları” Hadi başlayalım!

1. Farming Simulator 22


Gerçekçi tarım simülasyonları ile adını bir çok kez duyurmayı başaran Farming Simulator serisinin son sürümü (“Farming Simulator 22”) çok gelişmiş grafikler ve detaylı tarım mekanikleri ile karşımıza çıkıyor. Ayrıca, online (çok oyunculu) seçeneği ile arkadaşlarınızla birlikte daha da geniş bir tarla ve çiftlik yönetebiliyorsunuz. Farming Simulator 22, daha gerçekçi mevsim döngüsüne ve gelişmiş yapay zekaya sahip. Önceki sürümlerine göre oyunculara daha çeşitli tarım ekipmanları da sunmakta.

Farming Simulator 22 İndir: SteamEpic Games – XboxPlayStation

2. Coral Island


2024 Yılında piyasaya sürülen “Coral Island”, çiftlik oyunlarına yeni bir bakış açısı getiriyor. “Mercan” adı verilen bir adada kendi çiftliklerinizi kurup geliştirebilirsiniz. Bir yandan da, çevreyi keşfedebilir ve yerel toplulukla etkileşime geçebilirsiniz. Coral Island’da çevre bilinci ön planda tutuluyor. Bununla birlikte sürdürülebilir tarım ve deniz yaşamının düzgün korunması gibi bir işleyişe sahip. Fazlasıyla karşılaşabileceğiniz karakter etkileşimleri ve romantik ilişkiler de, oyuna daha da çok kapılmanıza sebep oluyor.

Coral Island İndir: SteamXbox

3. Farm Together


Farm Together, çok daha basit ve düz mantıkta bir “çiftlik oyunu” arayanlar için, en uygun seçenek. Arkadaşlarınızla birlikte devasa bir çiftlik inşa etmenize ve yönetmenize olanak sağlayan Farm Together, düşük stresli oyun mekanikleri ve tatlı görselleri ile öne çıkıyor. Çeşitli bitkileri ekebilir, hayvanları besleyebilir, balık tutabilir ve festivaller düzenleyebilirsiniz. Adı üstünde, Together. Yani, dilerseniz çok oyunculu mod’da da bu oyunu oynayabilirsiniz.

Farm Together İndir: SteamXboxPlayStationNintendo

4. My Time at Sandrock


My Time at Sandrock, My Time at Portia’nın devamı niteliğinde bir oyundur. Kurak bölgelerde kendi çiftliğinizi ve atölyelerinizi kurabilir, halkın yerel ihtiyaçlarını karşılayabilirsiniz. Dolu dolu bir hikaye modu olan, zengin karakter etkileşimleri bulunan ve çok detaylı çiftçilik aktiviteleri sunan oyun, savaş mekaniklerini de bünyesine dahil ediyor.

My Time at Sandrock İndir: SteamXboxEpic Games

5. Sun Heaven


İlginç bir oyuna merhaba diyin. Çünkü Sun Heaven, bildiğiniz “çiftçilik oyunlarından” değil. Sun Heaven, büyücülük ve çiftçilik temalarını birleştiren bir oyun. Bu nedenle, diğer oyunlara kıyasla ilginç bir çiftlik oyunu. Sun Heaven kasabasını canlandırmak için kendinize has çiftlikleri yönetirken bir diğer yandan büyülü yaratıklarla mücadele ediyorsunuz. Ve gizemli bölgeleri keşfediyorsunuz. Oyunda, çiftçilik, balıkçılık, madencilik ve sihir gibi aktivitelerden yararlanabiliyorsunuz. Oldukça etkili bir oyun deneyimi yaşatan Sun Heaven, kişiselleştirme seçenekleri ve çok oyunulu modları da oyuncularına sunuyor.

Sun Heaven İndir: Steam

  • Geçen sene hazırladığımız,en iyi 5 çiftlik oyunu 2023listesini okumak için, buraya tıklayabilirsiniz.
Yorum yapabilmek için oturum açmalısınız.
Yeni
Sosyal Medya
Instagram
YouTube
Instagram
YouTube
Bu yazıyı beğendin mi? Arkadaşlarınla paylaş!

Benzer içerikler: