One UI 6.1.1 Güncellemesi, Galaxy S23 serisini kötü etkiledi

Mobil

Samsung’un Galaxy S23 serisi için yayınlandığı One UI 6.1.1 güncellemesi, S23 cihazları kötü etkiledi! Kamera özellikleri, güncellemeyle bozuldu.

One UI 6.1.1 Güncellemesi, Galaxy S23 serisini kötü etkiledi

Samsung, 16 Eylül 2024 tarihinde One UI 6.1.1 güncellemesini Galaxy S23 serisine, Z Fold 5/Z Flip 5’e ve birçok modele yayınladı. Fakat yeni güncellemenin S23 serisine yönelik sorunlar yarattığı ortaya çıktı. Kullanıcılar, X üzerinden (Eski adıyla Twitter) güncelleme sonrasında kamera özelliklerinin bozulduğunu bildirdi. Duruma sitem eden kullanıcılar, Samsung’dan geri dönüş bekliyor.

S23 Serisi, One UI 6.1.1 güncellemesini alınca bozuluyor!

One UI 6.1.1 Güncellemesi, Galaxy S23 serisini kötü etkiledi

Görünüşe göre Samsung’un önümüzdeki dönemlerde yayınlayacağı güncellemelerde çok daha dikkat etmesi gerekecek. Çünkü One UI 6.1.1 güncellemesi, S23 serisinin kamera kapasitesini düşürüyor. Söz konusu problem, CXH7 yapı numaralı güncellemede belli oldu. Örneğin Galaxy S23 Ultra kullanıcıları, 16x ile 19.9x arasında yakınlaştırarak çekim yaptıkları zaman kamera tamamen bulanık çekiyor. Konuyla ilişkin görsel:


One UI güncellemelerini takip eden Tarun Vats, kamera ayarlarında bulunan optimizasyonu orta veya minimum olarak ayarlayarak bu sorunu çözebileceğinizi bildirdi. Fakat bu problemi çözecek güncellemenin ne zaman yayınlanacağı henüz bilinmiyor. Samsung tarafından konuyla alakalı herhangi bir resmi açıklama yapılmadı.

Kaynak: Gizmochina

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fill out this field
Fill out this field
Lütfen geçerli bir e-posta adresi yazın.

Yeni
Sosyal Medya
Instagram
YouTube
Instagram
YouTube
Bu yazıyı beğendin mi? Arkadaşlarınla paylaş!
Benzer İçerikler: