Vivo X200’ün tasarım özellikleri ortaya çıktı

Mobil

Geçtiğimiz haftalarda Geekbench’te görüntülenen Vivo X200’ün tasarım özellikleri ortaya çıktı. Cihazı Vivo’nun müdürü Han Boxiao paylaştı.

Vivo X200'ün tasarım özellikleri ortaya çıktı

Vivo X200’ün ilk görselleri paylaşıldı. Vivo’nun müdürü Han Boxiao, X200’ün arka tarafını gösterecek bir şekilde paylaşımda bulundu. İşte yeni cihaz X200’ün tasarımı.

Vivo X200 Tasarımı

Gördüğünüz gibi yeni X200 ultra dar çerçeveleriyle ve mikro-dörtlü kavisli bir tasarıma sahip. Günümüzde satışa çıkan birçok telefon artık kavisli tasarımı taşıyor. Vivo’da bu tasarıma ayak uydurmuş. Kenarlarından dolayı daha iyi bir tutuş hassasiyetine sahip olan X200, X100’ün yanına koyulduğu zaman farkını ortaya çıkarıyor. Sızıntılara göre X200, dört farklı renkle gelecek. Bunlar: Safir Mavisi, Ay Işığı Beyazı, Titanyum ve Gece Mavisi renkleri olacak.

X200’ün arka paneli, farklı açılarda ve farklı ışıklar altında dalgalanan bir yüzeyi kullanıyor. Tasarımı bir tarafa, X200’ün kamera özellikleri de bir o kadar iyi. Bu ayın başlarında Han Boxiao, yeterli ışık olmayan bir ortamda fotoğraf çekiyor. Bu fotoğrafta parlama ve aşırı pozlama olmadan net bir şekilde fotoğrafın çekilebildiğini gösteriyor.

Vivo X200 tasarimi ve ozellikleri 2

Paylaşılan raporlara göre X200, OIS destekli 50 MP Sony IMX921 ana kamera, 50 MP Samsung JN1 ultra geniş kamera ve 3x optik zoom özelliğine sahip olan 50 MP periskop telefoto kamera olmak üzere 3’lü kamera kurulumunu kullanacak. İşlemci tarafında ise MediaTek Dimensity 9400’den güç alacak. Beklenen diğer özellikler ise, 16GB RAM, 1TB Depolama Alanı, 90W Hızlı Şarj, 5.700 mAh Batarya ve Android 14 tabanlı OriginOS 15. (Vivo X200 Pro’nun Geekbench testlerini incelemek için buraya tıklayabilirsiniz)

Kaynak: Gizmochina

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Vivo’nun yeni telefonu X200’ü beğendiniz mi? Düşüncelerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı unutmayın. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fill out this field
Fill out this field
Lütfen geçerli bir e-posta adresi yazın.

Yeni
Sıcak Fırsatlar - İndirimli ve Kampanyalı Ürünler
Sosyal Medya
Instagram
YouTube
Instagram
YouTube
Bu yazıyı beğendin mi? Arkadaşlarınla paylaş!
Benzer İçerikler: