Daredevil Born Again, ne zaman yayına girecek?

Sinema

Marvel ve Disney’in uzun bir süredir çekimlerini gerçekleştirdiği Daredevil Born Again’in yayın tarihi belli oldu. Son günlerde hayranlar tarafından en çok beklenen yapımlarından birisi olan Daredevil Born Again, çok yakında dijital platformlarda! İşte konuyla ilgili tüm detaylar.

Daredevil Born Again: Ne zaman yayına girecek?

Sevilen karakterlerin aynı evrende geçeceği dizinin yayın tarihi açıklandı. Marvel ile Netflix arasında yapılan bir anlaşma sonucunda Marvel sinematik evrenine dahil olan Daredevil karakteri, Spider-Man: No Way Home, Echo, Hawkeye ve She-Hulk filmlerinde görülmüştü. Şimdi ise Daredevil, kendi yapımıyla karşımıza çıkacak ve dijital platformlarda yayınlanacak.

Daredevil Born Again ne zaman yayına girecek?

Geçtiğimiz yıllarda duyurulan dizinin yayın tarihi belli oldu. New York Comic Con etkinliğine katılım sağlayan Daredevil Born Again ekibi, dizinin 4 Mart 2025 tarihinde yayınlanacağını açıkladı. Ayrıca etkinlik esnasında dizinin resmi logosu da paylaşıldı.

Dizide, Daredevil (Matt Murdock), Punisher, Kingpin ve Bullseye gibi karakterler bir araya gelecek. Söylenene göre dokuz bölümden oluşacak dizi, ikinci sezon onayını da aldı. Yani bu yapım, iki sezon olarak boy gösterecek. Şüphesiz bir şekilde Marvel Sinematik Evrenine bağlanacak olan dizi, son günlerde hayranlar tarafından en çok beklenen yapımlar arasında.

2025 Yılında çıkacak Marvel Filmleri

Yaklaşmakta olan Superman filminden yeni bir kare paylaşıldı!

Kaynak: Deadline

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce yeni Daredevil dizisi nasıl olacak? İzlemeye değer mi? Düşüncelerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fill out this field
Fill out this field
Lütfen geçerli bir e-posta adresi yazın.

Yeni
Sosyal Medya
Instagram
YouTube
Instagram
YouTube
Bu yazıyı beğendin mi? Arkadaşlarınla paylaş!
Benzer İçerikler: