Adobe Acrobat yapay zeka ile güçleniyor!

Haberler

Adobe, Acrobat için bugün yeni yapay zeka güncellemesini yayınlandı.

adobe acrobat ai assistant

Adobe AI Assistant ChatGPT ve Microsoft Copilot ile aynı tür üretken yapay zeka teknoloji kullanıyor. AI Assistant PDF belgeleriyle ilgili soruları yanıtlayabiliyor, bunları özetleyebiliyor ve önemli yerleri vurgulayabiliyor.

Adobe AI Assistant, kullanıcıların bilgilerin belgede nereden geldiğini kontrol etmesini kolaylaştırıyor. Kullanıcılar takip soruları sorabilecek ve görüşmeye devam etmek için önerileri de görebilecek. Ek olarak doğru veya yanlış yanıtları bildirerek aracın geliştirilmesine de yardımcı olacaklar.

Yapay Zeka Asistanı, bir PDF’den elde ettiği bilgilerle bir çok işlem yapılabiliyor. Örneğin kullanıcıların bir e-posta taslağı hazırlamasına veya bir PowerPoint sunumu oluşturmasına imkan sağlıyor.

Adobe bugün, asistanının arkasındaki üretken yapay zeka teknolojisinin son derece güvenli olduğununun altını çizdi. Şirket, “Adobe, üçüncü taraf LLM’lerin Adobe müşteri verileri üzerinde eğitim almasını yasaklıyor” açıklamasını yaptı.

AI Assistant, Acrobat Standard, Acrobat Pro Individual ve Acrobat for teams aboneliği olan İngiliz kullanıcılar için masaüstü ve web’de beta olarak kullanıma sunuldu. Yapay zeka özellikleri önümüzdeki birkaç hafta içinde ücretsiz Acrobat Reader masaüstü uygulamasına İngilizce olarak gelecek. Adobe, Asistan beta sürümünden çıktıktan sonra Reader ve Acrobat müşterilerinin ücretli bir abonelik yoluyla “AI Assistant özelliklerinin tamamına” erişebileceklerini söylüyor, ancak fiyatlandırma ayrıntıları henüz bilinmiyor.

Daha fazla Haber

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fill out this field
Fill out this field
Lütfen geçerli bir e-posta adresi yazın.

Yeni
Bu yazıyı beğendin mi? Arkadaşlarınla paylaş!

Benzer içerikler: