Apple HomePod ve HomePod mini Türkiye’de!

Haberler

Apple kablosuz hoparlörü HomePod ve HomePod mini modellerini Türkiye’de satmaya başlıyor.

Amerikalı teknoloji şirketi Apple, Türkiye’de sattığı ürünler arasına bir yenisini ekleyeceğini duyurdu. Şirket bugün ikinci nesil Apple HomePod ve HomePod mini hoparlörlerin 10 Mayıs itibari ile Türkiye’de satışa çıkacağını duyurdu.

apple homepod ve homepod mini türkiyede satışa çıkıyor

İkinci nesil Apple HomePod özellikleri

Siri ile kontrol edilebilen ikinci nesil HomePod, uzamsal ses ve oda algılama özellikleri ile dikkat çekiyor. Woofer desteği ile yüksek kalitede ses sunan hoparlör kablosuz bağlantı özelliğine sahip. Ayırca ses tanıma, sıcaklık ve nem ölçme sensörleri ile cihaz rakiplerden ayrılıyor.

apple homepod ve homepod mini türkiyede satışa çıkıyor

İkinci nesil HomePod Gece Yarısı ve Beyaz renk seçenekleri ile birlikte gelecek. Ürünün satış fiyatı ise 11.999 TL olacak.

İkinci nesil HomePod, iPhone SE (2. nesil)’den iPhone 15 Pro Max’e kadar tüm modellerinde kullanılabiliyor. iPad Mini (5. nesil)’den 12.9 inç iPad Pro’ya kadar tüm tablet modelleri de desteklenen cihazlar arasında.

Uygun fiyatlı Apple HomePod mini özellikleri

İkinci nesil ile birebir aynı özelliklere sahip mini modelinde woofer, uzamsal ses ve oda tanıma özellikleri bulunmuyor. HomePod mini modeli Mavi, Beyaz, Sarı ve Turuncu renk seçenekleri ile birlikte gelecek. Mini adından da anlaşılacağı gibi ikinci nesile göre daha uygun fiyatla satışta olacak. Ürünün fiyatı 3.999 TL olacak.

Mini modeli ise iPhone SE (1. nesil)’den iPhone 15 Pro Max’e kadar tüm modellerde destekleniyor. Ayrıca iPad Mini 4’ten, 12.9 inç iPad Pro’ya kadar tüm modeller ve iPod Touch (7.nesil)’ta desteklenen cihazlar arasında.

Daha fazla Haber

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fill out this field
Fill out this field
Lütfen geçerli bir e-posta adresi yazın.

Yeni
Bu yazıyı beğendin mi? Arkadaşlarınla paylaş!

Benzer içerikler: