Disney Plus Türkiye: Geri dönmeye hazırlanıyorlar!

Haberler

Disney Plus Türkiye pazarına tekrardan dönmeye hazırlanıyor! 2023 Yılında Türkiye içeriklerini platformundan kaldıran Disney, geri dönüyor.

Disney plus Türkiye pazarına geri dönüyor!

Geçtiğimiz yıl yaşanan tatsız olaylardan sonra, Disney Plus, Türkiye pazarından çekilmeye karar verdi. Fakat şu anda geri dönmek için adımlar atılıyor.

Disney geri dönüyor

Bildiğiniz gibi, 2022 yılında büyük bir çıkış yaşayan Disney, Türklere özel içeriklerle birlikte ani bir yükseliş yaşadı. Fakat yukarıda bahsettiğimiz gibi yaşanan olaylardan sonra tüm haberlere konu olmuştu. Ve bunun doğrultusunda Türkiye’ye özel içeriklerini kaldırmıştı. Bir daha Türkiyeye özel içerik eklemeyeceğini belirten şirket, kararını değiştirdi.

Platformun içerisinde bulunan Disney özel yapımları, Marvel, Star Wars serisi ve belgeseller ülkemizde oldukça beğenildi. Hatta çoğu Türk, Netflix, Amazon Prime Video vb. üyeliklerini iptal ederek sadece Disney+’a abone olmuştu. Ancak haklı bir tepki ile, çoğu Türk aboneliklerini iptal etti.

2025 Yılı itibariyle, Türk yapımlarını tekrardan platformuna ekleyecek olan şirket, eskisi kadar ilgi ve abonelik toplayabilecek mi? Bunun cevabı maalesef belli değil ama, görünen köy kılavuz istemez.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fill out this field
Fill out this field
Lütfen geçerli bir e-posta adresi yazın.

Yeni
Bu yazıyı beğendin mi? Arkadaşlarınla paylaş!

Benzer içerikler: