Boring Phone – Heineken’den nostaljik telefon!

Haberler

Bira üreticisi Heineken, Boring Phone isimini verdiği bir cep telefonu ile herkesi geçmişe götürdü. Uygulama, web tarayıcısı veya e-posta yok, sadece yılan oyunu oynayabilirsiniz.

Heineken, HMD ve Bodega ortak çalışması ile ortaya çıkan “Boring Phone” duyuruldu. Akıllı telefonlara karşı üretilen cep telefonu, yalnızca arama ve SMS özellikleri barındırıyor. Ek olarak nostalji severler için bir de yılan oyunu ile birlikte geliyor.

boring phone

Nokia’nın son sahibi HMD akıllı telefon pazarında aradığını bulamayınca biraz nostaljik, biraz eğlenceli telefonlara yoğunlaşmaya devam ediyor. Önümüzdeki dönemde Mattel firması ile birlikte Barbie temalı kapaklı bir telefon üreteceğini duyuran firma, şimdide Heineken ve Bodega ile birlikte Boring Phone – Sıkıcı Telefon’u hayata geçiriyor. Boring Phone sınırlı sayıda üretilecek ve satışa sunulmayacak. Firma sosyal medya üzerinden yapacağı çekilişlerle cihazı hediye edecek. (Heineken’in web sitesinde 5.000 adet üretileceği belirtiliyor). Cihazda, iç kısımda 2.8″ QVGA ekran, dış kısmında 1.77″ ekran, 0.3 megapiksel kamera ve 3.5 mm kulaklık girişi bulunuyor. 2G, 3G ve 4G üzerinden arama ve mesajlaşmayı destekliyor.

boring phone

 

Boring Phone Özellikleri

Ölçüler 108 x 55 x 18.9mm
Ağırlık 123g
Ekran İç: 2.8” QVGA | Dış: 1.77″ QQVGA
Kamera 0.3MP + LED flash
Tasarım Ergonomik Kapaklı – DualSIM
Medya FM radyo (kablolu/kablosuz)
Bağlantı 2G, 3G, 4G | Bluetooth 4.2 | 3.5mm AV | Micro USB
Batarya 1.450 mAh (çıkartılailir)
Hafıza Dahili: 128 MB | MicroSD ile 32 GB’a kadar
Şarj Micro USB

Cihazın detayları için Heineken’in sitesini inceleyebilirsiniz. Cihazı inceleyebilmek için en az 21 yaşında olmanız gerekiyor.

Etiketler: boring phone, heineken, heineken telefon

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fill out this field
Fill out this field
Lütfen geçerli bir e-posta adresi yazın.

Yeni
Bu yazıyı beğendin mi? Arkadaşlarınla paylaş!

Benzer içerikler: