HMD Tab Lite sızıntıları

Haberler

HMD bu yıl içerisinde güzel adımlar atmaya devam ediyor. Şimdi ise, üzerinde çalıştığı Tab Lite tabletini sızdırdı! İşte yeni tabletin tasarımı, teknik özellikleri ve fiyatı.

Şirket, yakın zamanda T21 Adlı tabletini duyurmuştu. Şimdi ise, daha uygun fiyatlı olacak HMD Tab Lite üzerinde çalışıyor.

Yeni tabletin detayları

HMD Tab Lite sızıntıları

İlk olarak HMD Tab Lite, üç farklı renge ayrılıyor. Bunlar: Pembe, Siyah ve Mavi olmak üzere üç farklı renk. Devamında ise, tabletin dış görünüşüne bakalım. Arka tarafında tek bir kamera ve HMD logosu, ön tarafında ise, bir selfie kamerası mevcut.

Sızıntılara göre, 560 nit parlaklık verebilen, 8.7 inç HD + 800 x 1340 piksel, bir IPS ekrana sahip. Tablette yonga seti olarak, Unisoc T610 kullanılacak. Ayrıca 4GB Bellek ve 6GB depolama alanına sahip. Kamera özellikleri olarak ise, arka tarafta 8MP çözünürlüğünde f/2.0 kamera, selfie kamerasında ise, 5MP’lik bir kamera görüyoruz.

18W Hızlı şarj kapasitesine sahip, 5.500 mAh bir bataryası olan bu cihaz, 149 euro (5.230 TL) fiyat etiketiyle satışa çıkacak.

Daha fazla Haber

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fill out this field
Fill out this field
Lütfen geçerli bir e-posta adresi yazın.

Yeni
Bu yazıyı beğendin mi? Arkadaşlarınla paylaş!

Benzer içerikler: