Netflix arayüzünü değiştiriyor!

Haberler

Netflix, TV uygulaması için arayüz değişikliğine gidiyor! Peki yeni arayüz nasıl görünecek? Hazırsanız çok uzatmadan detaylara geçelim.

Netflix TV'nin arayüzü değişiyor!

Netflix, son zamanlarda farklı platformlarda uygulamaları için güncelleme yapmaya devam ediyor. Bir yandan şirket, TV uygulamasının arayüzünün değişeceğini sızdırdı.

Yeni Netflix TV nasıl olacak?

Sızdırılan bilgiler doğrultusunda, Netflix üzerindeki içeriklere ait açıklamalar, alt bilgiler tek bir ekran birleşecek. Kumandayla izlemek istediğiniz içeriğin üzerine geldiğiniz zaman, film veya dizi ile ilgili tüm bilgileri artık görebileceksiniz. İzlemek istediğiniz içeriğin üzerinde kumandayı bir kaç saniye duraklattığınız zamanda ise, otomatik bir fragman başlayacak.

Netflix TV'nin arayüzü değişiyor!

Aynı zamanda bir çok öğe de Netflix ana ekranından kaldırılıyor. Örneğin, kategoriler menüsü artık yok! Bunun yerine, yukarı tarafta Arama Butonu, Ev, Şovlar, Filmler ve Benim Netflix’im adı altında bir üst sekme gelecek. Bu üst sekmede bulunan Arama Butonu sayesinde, Netflix içeriklerine rahatça erişebilirsiniz. Ayrıca farklı içerik türü seçip aramanızı kategorize edebileceksiniz.

Aynı zamanda yukarıda bahsettiğimiz gibi, Netflix’in mobil uygulamasında bulunan Benim Netflix’im kategorisi de tıpkı mobil cihazlarda olduğu gibi çalışacak. Bu kısımda ise, izleme geçmişinize, veya içeriklerdeki ilerleme durumunuzu görüntüleyebileceksiniz.

Şu anlık, bu yeni arayüz beta olarak test ediliyor. Eğer ki kullanıcılardan olumlu geri bildirimler alınırsa, herkese açık bir şekilde kullanılmaya başlanacak.

Ayrıca bu arayüz değişikliğinin sebebi de şu şekilde açıklandı: “Abonelerin bir başlığın kendileri için doğru olup olmadığını daha kolay anlamalarını istedik.

Daha fazla Haber

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fill out this field
Fill out this field
Lütfen geçerli bir e-posta adresi yazın.

Yeni
Bu yazıyı beğendin mi? Arkadaşlarınla paylaş!

Benzer içerikler: