Netflix video indirme özelliğini kaldırıyor!

Haberler

Netflix masaüstünde video indirme özelliği tarih oluyor! İnternetsiz dizi ve filmler artık izlenemeyecek. Hazırsanız detaylara geçelim.

Netflix video indirme özelliğini kaldırıyor!

Netflix, Windows uygulamasına yakın zamanda bir güncelleme getireceğini duyurdu. Bu güncellemede ise artık offline bir şekilde dizi veya film izlenemeyecek.

Netflix Windows uygulamasında dizi/film indirme kaldırılıyor!

Bildiğiniz üzere, bu güncellemeden önceki dönemlerde bilgisayarınıza tıpkı, telefonda olduğu gibi Netflix’in içeriklerini indirip offline (internetsiz) bir şekilde izleyebiliyordunuz. Bu özellik, genelde seyahat yapanlar ve tatile gidenler için çok güzeldi. Çünkü daha önceden indirilen içerikleri bağlantınız bile olmadan izleyebiliyordunuz. Fakat artık bu özellik yakın zamanda gelecek olan bir güncellemede kaldırılacak.

Bir X kullanıcısı olan Artem Russakovskii’nin paylaştığı yazıya ve ekran görüntüsüne göre, Netflix’in uygulamasında bir uyarı ekranı görünüyor. Bu ekranda ise, Güncelleme, canlı etkinliklere erişim, reklam destekli planlarla uyumluluk ve daha fazlasını içerir! İndirmeler artık desteklenmeyecek ancak desteklenen bir mobil cihazda TV şovlarını ve filmleri çevrimdışı izlemeye devam edebilirsiniz. Gibi bir detay içeren yazıyla karşılaşıyor.

Daha fazla Haber

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fill out this field
Fill out this field
Lütfen geçerli bir e-posta adresi yazın.

Yeni
Bu yazıyı beğendin mi? Arkadaşlarınla paylaş!

Benzer içerikler: