Nothing Ear ve Ear (a) kablosuz kulaklıklar sızdırıldı!

Haberler

Bir X kullanıcısı, Nothing Ear ve Ear (a) kablosuz kulaklıklarına ait olduğunu belirttiği görseller paylaştı! Bu zamana kadarki en belirgin ve resmi görünümlü sızıntıya gelin daha yakından bakalım.

Yeni görseller Ishan Agarwal adlı kullanıcı tarafından paylaşıldı. Bu görseller yeni kulaklıkları daha yakından incelememize imkan sunuyor. Markanın amiral gemisi kulaklığı olması beklenen üst seviye Nothing Ear modelinin, selefleriyle aynı siyah ve beyaz renklerde olacağı görülüyor. Kulaklıkların tasarımı ise önceki nesillerle uyumlu olacak. Cihazda aktif gürültü engellemenin yanı sıra, IP54 toz ve suya karşı dayanalıklık derecesi olması bekleniyor.

nothing ear

 

Daha uygun fiyatlı olması beklenen Ear(a) modeli ise siyah, beyaz ve sarı olmak üzere üç renkte karşımıza çıkıyor. Ear (a) modelinin ANC, iki cihaz eşleştirme ve ANC kapalı moddayken 8 saate kadar çalma süresi gibi özellikler sunması bekleniyor.

nothing ear (a)

Ear ve Ear (a) fiyatı ne kadar?

Üst seviye Nothing Ear modelinin 149€, daha uygun fiyatlı giriş seviyesi Ear (a) modelinin ise 99€ fiyatla satışa çıkması bekleniyor.

Daha fazla Haber

Etiketler: bluetooth kulaklık, Nothing Ear, Nothing Ear (a), Nothing Phone, TWS kulaklık nothing

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fill out this field
Fill out this field
Lütfen geçerli bir e-posta adresi yazın.

Yeni
Bu yazıyı beğendin mi? Arkadaşlarınla paylaş!

Benzer içerikler: