PlayStation Plus Aralık 2023 oyunları belli oldu!

HaberlerOyun

Aralık 2023 PlayStation Plus oyunları: Lego 2K Drive, Powerwash Simulator, Sable

PlayStation Plus aralık 2023

PlayStation Plus Aralık ayı ücretiz oyunları belli oldu; Lego 2K Drive, Powerwash Simulator ve Sable, 5 Aralık Salı gününden 1 Ocak Pazartesi gününe kadar PlayStation Plus üyelerine sunulacak. Gelin oyunlara daha yakından bakalım.

PlayStation Plus aralık 2023

Lego 2K Drive | PS4, PS5

Bu yıl Mayıs ayında piyasaya sürülen Lego 2K Drive, popüler yapı taşları ile topyekûn yarışın oldukça eğlenceli bir karışımı. Forza Horizon ile bir araç koleksiyonunu bir araya getirme yaklaşımını harmanlayan Lego 2K Drive, Bricklandia dünyasında geçiyor ve çok sevilen Sky Trophy’yi kazanmak için sizi çeşitli rakiplere karşı yarışmaya zorluyor. Bu oyunda sadece asfaltta lastik yakmayacaksınız, aynı zamanda özel tasarımınızla off-road arazisinde ve açık sularda da becerilerinizi gösterebilirsiniz.

PlayStation Plus aralık 2023

Power Wash Simulator

Daha meditatif bir şey mi tercih edersiniz? Powerwash Simulator tam size göre bir oyun, çünkü yüksek basınçlı su hortumu başlıkları ve temizlik maddelerinden oluşan egzotik bir seçimle mahallenizi temizleyeceksiniz. İyi temizleyin, pis zengin olun ve paranızı işi çok daha verimli hale getirmek için ekipmanlara harcayın. Daha da iyisi, Powerwash Simulator ayrı olarak satılan çeşitli genişletmelere sahip.

PlayStation Plus aralık 2023

Sable

Son olarak, Sable daha sakin bir deneyim aradığınızda denemek için bir başka mükemmel oyun. Bu oyun, uçsuz bucaksız çöllere ve estetik açıdan hoş manzaralara yayılan bir geçiş töreni olan Gliding’i boyunca Sable’a rehberlik ederken keşif sanatına odaklanan bir oyun. Sable’ın hoverbike’ına atlayın, gaza basın ve kendinizi benzersiz stili ve Japanese Breakfast’ın orijinal müziğiyle zenginleştirilmiş bir dünyaya bırakın.

Aralık 2023 için PlayStation Plus ücretsiz oyunları

5 Aralık – 1 Ocak tarihleri arasında kullanılabilir;

  • Lego 2K Drive (PS5 ve PS4)
  • Powerwash Simulator (PS5 ve PS4)
  • Sable (PS5)

Daha fazla Haber

 

Etiketler: Lego 2K Drive, PlayStation, PlayStation Plus, Power Wash Simulator, sable

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fill out this field
Fill out this field
Lütfen geçerli bir e-posta adresi yazın.

Yeni
Bu yazıyı beğendin mi? Arkadaşlarınla paylaş!

Benzer içerikler: