Samsung Galaxy Unpacked etkinliğinden neler bekleyebiliriz?

Haberler

Samsung bu sene bir Galaxy Unpacked etkinliği düzenleyecek!

Samsung, bu sene ki Galaxy Unpacked etkinliğini 10 Temmuz’da düzenleyecek. Kaynaklara göre Samsung’un düzenleyeceği bu lansman, içerisinde fazlasıyla yenilikler barındıracak.

Söylentilerin bir kaç aydır etrafta dolanmasına rağmen çok güçlü kaynaktan iyi bir iddia geldi. Sammobile‘a göre söz konusu bu lansman 10 Temmuz‘da düzenlenecek. Etkinliğin düzenleneceği yer ise yine Sammobile tarafından Paris olarak söyleniyor.

Lansmanın yapılacağı yerin Paris olması bu etkinliği fazlasıyla dünyaya tanıtacaktır. Çünkü bu etkinlikten yaklaşık 15-16 gün sonra 2024 Paris Yaz Olimpiyatları var. Aynı zamanda Samsung bu olimpiyatın sponsorları arasında yer alıyor.

Galaxy unpacked etkinliği içerisinde neler barındırıyor

Bu lansmandan neler bekleyebiliriz?

Lansmanın en önemli konusu muhtemelen Galaxy Ring olacaktır. Samsung’un yeni çıkaracağı bu akıllı yüzük fazlasıyla ilgi topladı. Şirket bu etkinlikte yüzüğün üzerine düşecektir. Tabii aynı zamanda yapay zeka konusu var. Samsung’da Apple’ın yaptığı gibi etkinliğinde yapay zeka’dan fazlasıyla bahsedecektir.

Galaxy AI ve Galaxy Ring dışında şirketin yeni ürünleri olan Galaxy Z Fold 6 ve Galaxy Z Flip 6 hakkında da fikir sahibi olacağız. Şirket lansmanda bu yeni ürünlerine de yapay zeka ve akıllı yüzük kadar ilgi gösterecektir. Etkinlik fazlasıyla büyük ve güzel görünüyor. Yeni ürünlerin tanıtılacağı bu lansman umarız ki en yakın zamanda yapılır. Her ne kadar sızıntılar etkinliğin tarihini 10 Temmuz olarak gösterse de şirketin plan değişikliğine gitme ihtimali de var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fill out this field
Fill out this field
Lütfen geçerli bir e-posta adresi yazın.

Yeni
Bu yazıyı beğendin mi? Arkadaşlarınla paylaş!

Benzer içerikler: