Spotify “beğen” butonunu kaldırdı!

Spotify bugün kalp ve “Çalma listesine ekle” simgelerini tek bir artı düğmesinde birleştirerek kullanıcıların tüm şarkıları, albümleri, çalma listelerini, sesli kitapları, podcast’leri veya bölümleri tek bir dokunuşla kütüphanelerine kaydetmelerine olanak tanıdığını duyurdu.

“Beğenilen Şarkılar “a bir şarkı eklemek için kullanıcılar “Şimdi Çalınıyor Görünümü “nde sağ tarafta bulunan artı düğmesine dokunuyor. Üzerine dokunduktan sonra, kullanıcıya listeye kaydedildiğini bildirmek için simge yeşil bir onay işaretine dönüşüyor. Ardından, kullanıcılar şarkıyı başka bir çalma listesine eklemek isterlerse, artı simgesine tekrar dokunabilirler. Kullanıcılar ayrıca podcast bölümlerindeki yeni düğmeyi seçip bunları “Bölümleriniz “e ekleyebilirler.

spotify artı butonu

Yeni simge bugünden itibaren tüm dünyada iOS ve Android cihazlarda kullanıma sunuluyor. Spotify geçen yıldan bu yana bu değişikliği test ettiği için bazı kullanıcılar bu simgeye zaten sahip.

Küçük bir değişiklik olsa da bazı kullanıcılar için alışması zor olabilir. Kalp simgesi, Apple Music gibi Spotify rakiplerinin yanı sıra Twitter, TikTok ve Instagram gibi sosyal medya platformları da dahil olmak üzere birçok popüler uygulamada yaygın olarak kullanılıyor. Aslında Twitter, kalp daha evrensel bir sembol olduğu için 2015 yılında yıldız şeklindeki favori/beğeni butonunu kalp olarak değiştirmişti.

Bununla birlikte Spotify, yeni artı düğmesinin kullanıcılara aynı anda birden fazla çalma listesine ekleme olanağı sunması nedeniyle zamandan tasarruf etmelerine yardımcı olacağına inanıyor. Özelliğin test edilmesi sırasında Spotify, kullanıcıların favorilerine ekledikleri parçayı kaydettikten sonra tekrar dinleme olasılıklarının daha yüksek olduğunu söyledi.

Daha fazla Haber

Etiketler: spotify, Spotify beğen butonu, Spotify çalma listeli oluşturma, Spotify kalp butonu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fill out this field
Fill out this field
Lütfen geçerli bir e-posta adresi yazın.

Yeni
Bu yazıyı beğendin mi? Arkadaşlarınla paylaş!

Benzer içerikler: