Spotify ses kalitesini iyice yükseltiyor!

Haberler

Spotify Ses kalitesini bir üst seviyeye taşımaya hazırlanıyor! Hazırsanız çok uzatmadan detaylara geçelim.

Spotify ses kalitesini yükseltiyor

Spotify Ses kalitesi için kullanıcılarına farklı bir deneyim yaşatmak istiyor. Bunun için yola çıktı!

Spotify’ın yeni ses profili

Bloomberg’in raporlarına göre şirket, yeni bir ses profili üzerinde çalışıyor. Fakat bu da, Premium bir eklenti olacak gibi duruyor. Ancak yeni gelecek bu HiFi ses seviyesini, kendi mevcut hali hazırda bulunan aboneliğinize, belirli bir ücret karşılığında ekleyebileceksiniz. Ücretlendirmesi henüz net olarak belli olmasa bile, 5$ (160 TL) olacağı üzerinden konuşuluyor. Bunun üzerine, hem HiFi ses seviyesi ve, normal alışık olduğumuz Spotify Premium ile birlikte yeni bir abonelik paketi gelecek.

Yeni gelecek ses sistemi ile beraber, aboneler için farklı bir şey de var. Yılın belli zamanlarında özel çalma listeleri ve etkinlikler oluşturmalarına imkan sağlayacak.

Normalde bu ses profilinin, 2021 yılında kullanıcılar ile buluşması yönündeydi. Fakat henüz böyle bir şey gerçekleşmedi. Bu sebeple çok gelişmiş bir sistem karşımıza çıkacak gibi duruyor.

Ayrıca, geçen yıl bir grup, Spotify’ın kodlarını inceletti. Bu incelenen kodlar içerisinde, yeni planda bulunacak olan, 24-bit ses, ve yapay zeka ile çalma listesi oluşturma gibi özellikler olduğu görüldü. Ve bu oluşturulan çalma listelerinin, ruh haline göre değiştirilebileceği de fark edildi.

Daha fazla Haber

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fill out this field
Fill out this field
Lütfen geçerli bir e-posta adresi yazın.

Yeni
Bu yazıyı beğendin mi? Arkadaşlarınla paylaş!

Benzer içerikler: