Fuat Tosyalı, Togg’un Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Haberler

Togg, geçtiğimiz ay gerçekleştirdiği Genel Kurul Toplantısında, yeni Yönetim Kurulu Başkanını seçti. Göreve, Fuat Tosyalı atandı.

Togg'un Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı oldu!

Togg, seçim sonucunu açıkladı

Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu Sanayi ve Ticaret AŞ’nin (Togg) yönetim kurulu başkanı değişti. Önceden TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu‘nun üstlendiği yönetim kurulu başkanlığı, Tosyalı’ya devredildi. Togg, 24 Eylül 2024 tarihinde Gebze Bilişim Vadisinde gerçekleştirdiği genel kurul toplantısında yönetim kurulu üyelerinin kim olacağını belirlemek için seçim yaptı. Oylar alındıktan sonra seçim sonuçlandı.

Seçimin sonucunda Rifat Hisarcıklıoğlu, görevini Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı‘ya devretti. Oylamanın sonucunda ise Başkan Yardımcısı Ahmet Nazif Zorlu oldu.

Togg’un güncel yönetim kurulu

Seçim itibariyle yeni kadro: Fuat Tosyalı, Şerif Yavuz Tosyalı, Ahmet Nazif Zorlu, Olgun Zorlu, Hakan Ülken, Şenol Kazancı, Ali Taha Koç, Talip Altuğ Aksoy, Kamilhan Süleyman Yazıcı.

Togg T10F, Teknofest'te ilk defa görüntülendi!

Tosyalı’nın açıklaması:

Kuruluşundan itibaren Togg’a büyük katkı veren, fedakarlıkla çalışan kıymetli ortaklarımız Rifat Hisarcıklıoğlu ve Tuncay Özilhan’a, şirketimize ve ülkemize kattıkları değerler için müteşekkiriz. Togg’la hedefimiz ülkemizde ulaştığımız başarıyı 2025’te başlayacak olan ihracatımızla, küresel pazarlarda da yakalamak, yola çıkarken hedeflediğimiz şekilde küresel bir teknoloji markası haline gelmektir. Yeni yönetim kurulumuza bu hedefimize ulaşma çabamızda başarılar diliyorum.

Togg T10F, ilk defa Teknofest’te görüntülendi!

Kaynak: Anadolu Ajansı

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce Tosyalı, görevini başarıyla yerine getirebilecek mi? Düşüncelerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fill out this field
Fill out this field
Lütfen geçerli bir e-posta adresi yazın.

Yeni
Sosyal Medya
Instagram
YouTube
Instagram
YouTube
Bu yazıyı beğendin mi? Arkadaşlarınla paylaş!
Benzer İçerikler: