WhatsApp 32 kişiye kadar görüntülü arama özelliği getiriyor!

Haberler

WhatsApp görüntülü aramalar için bir çok yenilik duyurdu. Artık 32 kişiye kadar görüntülü görüşme yapabileceksiniz.

WhatsApp yaptığı duyuru ile görüntülü görüşmelere getirdiği yenilikleri paylaştı. Görüntülü görüşme sayısındaki artışla beraber sesli ekran paylaşımı ve o anda konuşan kişiyi öne çıkarma gibi yenilikler geliyor.

WhatsApp 32 kişiye kadar görüntülü arama özelliği getiriyor!

WhatsApp görüntülü görüşmelere gelecek özellikler şu şekilde;

  • Sesli ekran paylaşımı: Görüntülü görüşme sırasında ekranınızı paylaşırken, artık sesli olarak payalaşabileceksiniz. Örneğin ekranınızdaki bir videoyu paylaşırken, karşı taraftakiler sesi de duyabilecek.
  • Katılımcı sayısı: 32 kişiye kadar görüntülü görüşme imkanı geliyor.
  • Hoparlör vurgulama: Görüntülü görüşme sırasında konuşan kişi ekranda ilk sırada yer alacak. Böylece kalabalık görüşmelerde konuşanın kim olduğu daha kolay bir şekilde anlaşılacak.

Bu özelliklere ek olarak, yeni Meta Low Bitrate (MLow) codec bileşeni de gelecek. Yeni codec, düşük ağ bağlantısına sahip veya eski cihazlarda bile ses kalitesinin daha net olmasını sağlayacak. WhatsApp yeni özellikleri önümüzdeki bir kaç hafta içerisinde kullanıma sunacağını da açıklamasına ekledi.

WhatsApp’ın yeni getireceği özellikler, ücretli bir çok görüntülü görüşme uygulamasını da zora sokacak gibi. Zira ücretli uygulamaların bir çoğunda süre kısıtlaması yer alıyor. Ayrıca telefonlarına yeni bir uygulama yüklemek veya üyelik açmakla uğraşmak istemeyenler için bu yeni özellikler oldukça cazip.

Daha fazla Haber

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fill out this field
Fill out this field
Lütfen geçerli bir e-posta adresi yazın.

Yeni
Bu yazıyı beğendin mi? Arkadaşlarınla paylaş!

Benzer içerikler: