WhatsApp için iki yeni özellik duyuruldu!

Haberler

Meta, WhatsApp uygulaması için yeni özellikler duyurdu.

WhatsApp iki yeni özellik duyurdu!

İlerleyen zamanlarda WhatsApp için iki yeni özellik eklenecek. Bu özelliklerden birisi gruplar halinde etkinlik oluşturma diğeri ise topluluğun duyuru gruplarında ki mesajlara yanıt verme. Hazırsanız detaylara geçelim.

Etkinlik Oluşturma

WhatsApp, ilerleyen süreçte bize bulunduğumuz gruplarda etkinlik oluşturma özelliğini sunacak. Artık grup halinde bir buluşma düzenlemek daha kolay. Bir etkinlik oluşturduğunuzda, uygulama bunu gruba mesaj olarak iletecek. Aynı zamanda grubun bilgi sayfasına da ekleyecektir. Bu özellikte etkinliğe tarih ve saat ekleyebileceksiniz. Diğer grup üyeleri ise etkinliğe cevap vererek katılıp katılmadıklarını belirtebilirler.

Duyuru gruplarına mesaj göndermek

WhatsApp, yakında duyuru gruplarında ki tüm mesajlara üyelerin cevap vermesine izin verecek. Duyuru gruplarına şu anlık sadece yöneticiler mesaj gönderme yetkisine sahiptir yönetici olmayanlar ise mesaj gönderemez. Bu özellik dolayısıyla artık bu gruplar daha kullanışlı bir hale gelecek. Bir de üyeler bir mesaja yanıt verdiğinde, uygulama bu mesajları en aza indirecek ve her mesajdan size bildirim gelmicek. Kısacası her gelen mesajdan rahatsız edilmeyeceksiniz.

Dilerseniz, Instagram yeni özelliklerini duyurdu! Adlı yazımızı da okuyabilirsiniz.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fill out this field
Fill out this field
Lütfen geçerli bir e-posta adresi yazın.

Yeni
Bu yazıyı beğendin mi? Arkadaşlarınla paylaş!

Benzer içerikler: