X, akıllı televizyonlara resmi olarak geldi!

Haberler

Elon Musk’ın platformu X, akıllı televizyonlara resmi olarak geldi! Beta sürümünde olan uygulamada hangi içerikler izlenebiliyor? Yakından bakalım.

X, akıllı televizyonlara resmi olarak geldi!

X, platformu artık akıllı televizyonlarda. Tıpkı Netflix, Prime Video, Disney+ ve birçok platform gibi televizyonlardan erişilebiliyor. Şu anda beta sürümünde olan X, LG, Amazon Fire TV ve Google TV cihazlara yüklenebiliyor.

X, Akıllı TV’lerde!

X, akıllı televizyonlara resmi olarak geldi!

Aylar önce TV’lere geleceği belli olan X Smart TV uygulamasından, içerikleri takip etmek ve bir şeyler izlemek için öncelikle hesabınızla giriş yapmanız gerekiyor. Uygulamayı indirmek isterseniz ve Google Play Store’a girerseniz sizleri şöyle bir mesaj karşılıyor: “X uygulaması, TV’nizdeki herkes için güvenilir küresel dijital şehir meydanıdır! Size benzersiz ve ilgi çekici içeriği doğrudan oturma odanıza getirirken, X dünyasını deneyimlemenin yeni bir yolunu keşfedin”


Kullanıcılar tarafından paylaşılan gönderide, uygulamaya giriş yapıldığı zaman takip ettikleri hesaplardan video izleyebildiklerini görebiliyoruz. Hatta SpaceX’in resmi hesabından yayınlanan uydu görüntüleri ve uzay görüntüleri gibi yayınları canlı olarak izleyebiliyoruz. Ayrıca, tıpkı telefon uygulamasını kullanır gibi gelişmeleri takip edebiliyoruz.

Yorum yapabilmek için oturum açmalısınız.
Yeni
Sosyal Medya
Instagram
YouTube
Instagram
YouTube
Bu yazıyı beğendin mi? Arkadaşlarınla paylaş!

Benzer içerikler: