X Twitter’a geri dönüyor!

Haberler

X, eski stratejisine ve en güzel dönemleri olan Twitter’a geri dönüyor! Elon Musk planlama aşamasında.

X Twitter'a dönüyor!

X için güzel günler geri gelecek fakat konunun başladığı nokta çok ilginç. Dünya genelinde Çin’de bulunan elektrikli araç piyasasının artmasıyla birlikte Tesla popülerliğini kaybetti. Bununla birlikte Elon Musk’ın şirketi tamamen geriledi. Bu gerileme ile beraber Elon Musk, dünyanın en zengin adamları listesinde 4. Sıraya yerleşti. Diğer projelerini elinde tutmak isteyen Elon, X’i eski ve güzel günlerine döndürme çabasında.

Twitter ekibinin eski proje yöneticisi Gabor Cselle, Business Insider’a bir açıklamada bulundu. “Galiba Elon, Twitter için geliştirilen eski stratejiye dönüş yapıyor.” Dedi, ve bununla birlikte Elon Twitter’ı değiştirme çabasından vazgeçtiğini söyledi.

X, son zamanlarda çok fazla mavi tik’li hesaba sahip olmasından dolayı kullanıcılarından özür diledi. Ve artık takipçi durumu bazlı (gerçek) mavi tikleri geri getirdiğini duyurdu. Bu da X’in yüksek takipçili popüler hesapları X’e geri döndürme çabası altında olduğunu bizlere gösteriyor.

2022’de yapılan satın alımdan sonra Elon, şirkette küçülmeye giderek çoğu güvenlik çalışanını işten çıkartmıştı. Fakat şu an Teksas’da yeni bir içerik denetleme merkezi açtı. Bu merkezin açılması da bizlere Elon’un X üzerindeki güvenlik taşlarını tekrardan güçlendirme isteği olduğunu kanıtladı.

Eğer ki dilerseniz, Akıllı TV’lere X geliyor! Yazımızı da okuyabilirsiniz.

Etiketler: elon musk, , X

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fill out this field
Fill out this field
Lütfen geçerli bir e-posta adresi yazın.

Yeni
Bu yazıyı beğendin mi? Arkadaşlarınla paylaş!

Benzer içerikler: