X (Twitter) yeni üyeler için ücretli oluyor!

Haberler

Elon Musk’un X platformunu (eski adıyla Twitter) ücretli bir site haline getirme arzusu sürüyor!

Elon Musk bir yandan X’teki kullanıcı sayısını artırmaya çalışırken diğer yandan da botlara karşı mücadelesini sürdürüyor. Musk bu amaçla yeni üyelikleri ücretli hale getirmeyi planlıyor. Buna göre yeni kullanıcıların bir gönderiyi paylaşması, beğenmesi, kaydetmesi ya da yanıtlaması için yıllık ücret ödemesi gerekecek. X bunu yaparak herkes için daha iyi bir deneyim yaratabileceğine inanıyor.

x yeni üyeler için ücretli oluyor

Elon Musk açıklama yaptı

X aracılığıyla konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Elon Musk Ne yazık ki, yeni kullanıcıların ücret ödemesi, botların acımasız saldırısını hafifletebilecek tek şey. Şu anda yapay zeka (ve trol çiftlikleri) “Robot musun” testini kolayca geçiyor.” dedi. Musk ayrıca sahte hesapların budanmasıyla kullanılabilir hesap isimlerinin sayısının artabileceğini belirtti.

Aslında hesap doğrulama için para almak yeni bir yöntem değil ve birçok platform da bu yöntemi kullanıyor. Öte yandan X’in yeni kullanıcılardan ücret talep etmesi Musk’ın platforma daha fazla kullanıcı çekme planlarını sekteye uğratabilir. Bakalım yıllık abonelik ücretleri önümüzdeki dönemde platformdaki kullanıcı sayısını ve etkileşimleri nasıl etkileyecek?

Daha fazla Haber

Etiketler: elon musk, , ücretli x, x ne kadar, x üyelik, yeni üye

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fill out this field
Fill out this field
Lütfen geçerli bir e-posta adresi yazın.

Yeni
Bu yazıyı beğendin mi? Arkadaşlarınla paylaş!

Benzer içerikler: