HMD Skyline tanıtıldı!

Mobil

HMD Skyline, Nokia N9’a benzeyen tasarımı ve kolay tamir edilebilme özelliği ile geliyor.

HMD, bu zamana kadar ürettiği en güçlü kendi markasını taşıyan telefonu Skyline’ı tanıttı. Nokia N9‘a oldukça fazla benzeyen bir tasarıma sahip olan cihaz, şirketin Gen 2 adını verdiği bir tamir edilebilirlik özelliğine sahip. Bu, çatlayan bir ekranı veya bozulan bir bataryayı 10 dakika içerisinde değiştirme imkanı sunan bir özellik.

hmd skyline renk secenekleri

Skyline, FullHD+ 144 Hz ekran yenime hızına sahip 6,5 inç OLED ekrana sahip. İşlemci koltuğunda Snapdragon 7S Gen 2 oturuyor. Cihaz, 8 /12 GB RAM ve 128 / 256 GB dahili hafıza varyantları ile geliyor. Cihazda 512 GB’a kadar hafıza yükseltme desteğine sahip bir MicroSD kart yuvası da bulunuyor.

Cihazın arka kısmında üçlü bir kamera kurulumu yer alıyor. Bunlar, OIS destekli 108 MP ana kamera, 13 MP ultra geniş ve 4x’e kadar zoom destekli 50 MP 2x telefoto kamera. Ön tarafta ise 50 MP bir selfie kamerası bulunuyor. Skyline, 33W kablolu ve 15W manyetik Qi2 kablosuz şarj destekli 4.600 mAh bataryaya sahip. Cihazın yan tarafında uygulamalara ve özelliklere hızlı erişim için bir düğme yer alıyor.

Cihaz Android 14 işletim sistemi ile geliyor. Ayırca 2 işletim sistemi ve 3 yıllık güvenlik yaması garantisi de yer alıyor. Bununla birlikte cihazda bildirim ve sosyal medya uygulamalarını sınırlayabilmek için bir Detoks Modu da mevcut.

Gen 2 tamir edilebilirlik özelliği

HMD Skyline tanıtıldı!

HMD Skyline’ın arka kapağı tek bir vida sökülerek kolayca açılabiliyor. Standart iFixit kitleri, çatlamış ekranlar, zarar görmüş şarj bağlantıları veya arızalı bataryaların hızlı bir şekilde değiştirilmesine imkan sağlıyor. iFixit ayrıca yedek parçaları da tedarik edecek. Bu parçaların fiyatı ise şu şekilde;

  • Ekran: 95 dolar
  • Batarya Kapağı: 30 dolar
  • Batarya: 25 dolar
  • Şarj Portu: 20 dolar

Kaynak: GSMArena

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fill out this field
Fill out this field
Lütfen geçerli bir e-posta adresi yazın.

Yeni
Sosyal Medya
Instagram
YouTube
Instagram
YouTube
Bu yazıyı beğendin mi? Arkadaşlarınla paylaş!
Benzer İçerikler: