Nothing Phone 2a Plus’ın özellikleri belli oldu

Mobil

Nothing Phone 2a Plus için geri sayım başladı! Özelliklerinin bir çoğu belli olan cihaz, 31 Temmuz’da resmi olarak görücüye çıkacak.

Nothing Phone 2a Plus özellikleri belli oldu!

Nothing Phone 2a Plus’ın özellikleri, görücüye çıkışından önce belli oldu.

Nothing Phone 2a Plus özellikleri

Şirket, bu telefonu Meditek Dimensity 7350 işlemci ile karşımıza çıkaracak. Bu işlemci, Dimensity 7200 Pro’nun hızlandırılmış versiyonu. Bu yeni işlemci, 3 GHz hızında çalışan 2 adet Cortex-A715 çekirdeğe ve 6 adet Cortex-A510 verimlilik çekirdeklerine sahip. GPU tarafında ise, Mali-G610 MC4 kullanılıyor. Bütün bunlarla birlikte, 8GB/12GB Belleği ve 256GB Depolama alanını bulunduracak.

Nothing Phone 2a Plus özellikleri belli oldu!

Cihaz, 6,7 inçlik bir OLED ekrana, 1080p çözünürlüğe ve 120 Hz’lik bir yenileme hızına sahip. Kamera tarafında baktığımız zaman, OIS desteği olan 50 Megapiksellik bir ana kamera, 50 Megapiksellik ultra geniş kamera ve 50 Megapiksellik bir ön kamerası olacak. Ayrıca arka kameranın 4K’ya kadar bir video çekim desteği sağlaması bekleniyor.

Ekstra olarak bu cihaz 2 farklı renk seçeneği ile karşımıza çıkacak. Bu renkler, gri ve siyah olmak üzere iki farklı renk. Batarya tarafında bilinen özellikler ise, 50W’lık bir şarj hızına sahip olacağı. Bunun dışında NFC, ekran altı parmak izi ve stereo hoparlörü olacak.

Nothing Phone 2a Plus özellikleri belli oldu!

Kutusundan Android 14 tabanlı NothingOS ile gelecek olan cihaz, 3 yıl işletim sistemi güncellemesi ve 4 yıl güvenlik güncellemesi alacak.

Fiyat konusunda ise;

Nothing Phone 2a Plus, beklentiler üzerine 350 dolarlık (11.543 TL) bir fiyat etiketiyle satışa sunulacak.

Yorum yapabilmek için oturum açmalısınız.
Yeni
Sosyal Medya
Instagram
YouTube
Instagram
YouTube
Bu yazıyı beğendin mi? Arkadaşlarınla paylaş!

Benzer içerikler: