iPhone 16 Pro’da yeniden başlatma problemi ortaya çıktı

Mobil

Apple’ın yeni iPhone 16 serisinin en üst modeli iPhone 16 Pro’da çeşitli sorunlar ortaya çıktı. Buna göre iPhone 16 Pro’da yeniden başlatma ve donma sorunları yaşanıyor! İşte detaylar.

iPhone 16 Pro'da yeniden başlatma problemi ortaya çıktı

Apple’ın amiral gemisi cihazı 16 Pro, çeşitli sorunlar ile karşı karşıya. Kullanıcılar, donma ve aniden yeniden başlatma sorunlarından şikayetçi. Sorun çözülecek mi? Cevabı, yazımızın devamında.

iPhone 16 Pro, donup kendini yeniden başlatıyor

16 Pro modeli, beklenmedik bir sorun yaşıyor. Cihaz, aniden donup kendini yeniden başlatıyor. Birçok kullanıcının başına gelen bu sorun, hala çözüme ulaşmadı. Normalde Apple, iOS 18.0.1 güncellemesi ile birlikte “genel” ekran problemlerinin çözüldüğünü söylemişti. Fakat yaşanan problem tekrardan kullanıcıların başına gelmeye başladı ve durum, sosyal medyada çok fazla eleştirildi.

16 Pro kullanıcılarının başına gelen bu sorun, hem iOS 18.0.1‘de hem de iOS 18.1 beta sürümünde de görüldü. Yapılan paylaşımların sonucunda bu sorunun rastgele bir şekilde ortaya çıktığı iddia edildi. Önce ekran donuyor (yanıt vermiyor), ardından dokunmatik çalışmıyor ve 16 Pro kendini yeniden başlatıyor.

iPhone 16 Pro donma ve yeniden başlatma sorunu çözümü

Kullanıcılar, günde neredeyse 10 ila 20 kez çökme sorunlarıyla karşılaştığını söyledi. Geri dönüşlere göre iPhone’unuzu sıfırlayıp iCloud yedeklemesinden cihazınıza geri “dönmeden” temiz ve sıfırdan bir kurulum yaparsanız problemin çözüldüğü belirtildi. Son olarak iPhone 16 Pro’nun bekleme modundayken de kendini yeniden başlattığı söylentileri dolanıyor.

iPhone SE 4’ün kılıf tasarımı ortaya çıktı!

Kaynak: Macrumors

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce Apple’ın yeni amiral gemisi cihazında bu tarz problemler ile karşılaşmak nasıl karşılanmalı? Düşüncelerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fill out this field
Fill out this field
Lütfen geçerli bir e-posta adresi yazın.

Yeni
Sosyal Medya
Instagram
YouTube
Instagram
YouTube
Bu yazıyı beğendin mi? Arkadaşlarınla paylaş!
Benzer İçerikler: