Türkiye’de geçtiğimiz ay en çok izlenen filmler ve diziler!

Haberler

JustWatch, Türkiye’deki dijital platformların en çok izlenen filmler ve diziler listesini duyurdu.

Film ve dizilerin rehber platformu JustWatch 1 Mayıs – 1 Haziran arasında Netflix, Amazon Prime Video, BluTV ve Disney+ platformlarında en çok izlenen filmler ve diziler listesini paylaştı.

Netflix, Türkiye’de en çok izlenen filmler ve diziler

Netflix Türkiye’de geçtiğimiz ay en çok izlenen “dizilerin” ilk sırasında 3 Cisim Problemi geliyor. Peşinden ise ikinci sırada Dead Boy Detectives geliyor. Üçüncü sırada ise yılların vazgeçilmezi olan The Walking Dead var. En çok izlenen “filmlerde” ise ilk sırada Matt Reeves’in yönettiği, son zamanlarda çıkan en iyi süper kahraman filmi olan, The Batman var. İkinci sırada ise, Atlas yer alıyor. Ve üçüncü sırada ise, son zamanların en çok konuşulan filmi olan, Şüphe var.

Justwatch'a göre en çok izlenen Netflix film ve dizileri!Justwatch'a göre en çok izlenen Netflix film ve dizileri!

Amazon Prime Video, Türkiye’de en çok izlenen filmler ve diziler

Prime Video’da geçtiğimiz ay en çok izlenen dizilerin birinci sırası yine değişmedi. Hala birinci sırada Fallout var. Peşinden ise, ikinci sırada Taht Oyunları ve üçüncü sırada ise Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri geldi. Filmlerin sıralamasında ise, Açlık Oyunları: Kuşların ve Yılanların Şarkısı, birinci sırada yer aldı. İkinci sırada ise Zamanda Aşk ve üçüncü sırada ise, Oppenheimer var.

Justwatch'a göre en Amazon Prime Video'da çok izlenen filmler ve dizilerJustwatch'a göre en Amazon Prime Video'da çok izlenen filmler ve diziler

BluTV, Türkiye’de en çok izlenen filmler ve diziler

BluTV’de en çok izlenen dizilerin listesi bizleri şaşırtmadı. birinci sırada, hala zirvesini koruyan, House of the Dragon var. İkinci sırada ise Prens, üçüncü sırada ise The Last Of Us var. En çok izlenen filmlerin sırasında ise, bizleri ölümsüz filmler karşılıyor. Bununla birlikte birinci sırada, Blade Runner 2049: Bıçak Sırtı, var. İkinci sırada ise efsanelerin efsanesi, Harry Potter ve Ateş Kadehi, bulunuyor. Üçüncü sırada ise, Her Şey Her Yerde Aynı Anda var.

Justwatch'a göre en BluTV'de çok izlenen filmler ve dizilerJustwatch'a göre en BluTV'de çok izlenen filmler ve diziler

Disney+, Türkiye’de en çok izlenen filmler ve diziler

Disney+’da ise, dizilerin ilk üç sırası geçtiğimiz aya göre tamamen aynı. Dizilerin ilk sırasında, Shôgun yer alıyor. İkinci sırada ise The Walking Dead, ve üçüncü sırada ise, X-Men ’97 bulunuyor. Filmlerin ilk sıralamaları ise oldukça ilginç. Maymunlar Cehennemi serisinin yeni filminin çıkışından dolayı, eski filmler oldukça popüler. Bununla birlikte, ilk sırada Maymunlar Cehennemi: Başlangıç yer alıyor. İkinci sırada ise, Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti, ve üçüncü sırada ise, Maymunlar Cehennemi: Savaş var.

Justwatch'a göre en Disney+'da çok izlenen filmler ve dizilerJustwatch'a göre en Disney+'da çok izlenen filmler ve diziler

Daha Fazla Haber

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fill out this field
Fill out this field
Lütfen geçerli bir e-posta adresi yazın.

Yeni
Bu yazıyı beğendin mi? Arkadaşlarınla paylaş!

Benzer içerikler: