YouTube silah içeren videolara 18 yaş sınırlaması getirdi!

Haberler

YouTube bazı videoları tamamen yasaklarken, bazılarına ise yaş sınırlaması getirecek.

YouTube, hemen her türde ve konuda video içeriğine sahip. Haliyle Google, yasadığı ve hassas olan içerikleri platformundan uzak tutmak için düzenli olarak yeni kurallar getiriyor. Yeni bir güvenlik politikası ise kuralları iyice sıkılaştırıyor. Şirket, buna göre silah ve aksesuarları ile ilgili videoları daha da fazla kısıtlayacak.

YouTube silah içeren videolara 18 yaş sınırlaması getirdi!

18 yaş sınırı 18 Haziran’da devreye giriyor

YouTube ateşli silahlar ile ilgili politikasını sıkılaştırarak, bir seri yeni kurallar getirecek. Ev yapımı ve otomatik ateşli silahlar ile birlikte ilgili aksesuarları içeren videolara, 18 yaş ve üzeri kullanıcılar erişecek. Ek olarak, ateşli silahların emniyetlerinin nasıl çıkarılacağını içeren videoları da tamamen yasaklayacak.

Yeni düzenleme, silahların nasıl üretildiğini içeren videoların yasaklanmasını içeren ateşli silahlar politikasını baz alıyor. Yeni düzenleme yürülüğe girdiğinde, kuralı ihlal edenler uyarılacak ve videoları kaldırılacak. İhlalin devamında ise beklendiği üzere kanalın kapatılmasına kadar belirli yaptırımlar gelmesi muhtemel. Yeni politika 18 Haziran 2024‘de devreye girecek.

Daha fazla Haber

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fill out this field
Fill out this field
Lütfen geçerli bir e-posta adresi yazın.

Yeni
Bu yazıyı beğendin mi? Arkadaşlarınla paylaş!

Benzer içerikler: