2025 Ford Maverick tanıtıldı!

Otomobil

Ford, Maverick modelinin iç ve dış tasarımını tamamen yeniledi! Ayrıca araç, artık hibrit 4×4 motor seçeneğine de sahip oldu.

Ford Maverick 2025 özellikleri belli oldu!

Amerika pazarında fazlasıyla ilgi gören araç tamamen yenilendi. Tüm detaylarıyla, yeni Ford Maverick karşınızda.

Araç tekrardan tasarlandı

Yeni araç, 2.5 litrelik tam hibrit motora sahip. 191 beygire kadar güç üretebilen bu araç, CVT şanzıman aracılığıyla tercih ettiğiniz moda göre, sadece ön tekerleklere veya dört tekerleğe de güç verebiliyor. Yani bu hibrit araç, dört çeker olabiliyor! İşi daha da ileri seviyeye taşımak isteyenler için, standart olarak 8 ileri otomatik şanzıman ve dört tekerlekten çekiş moduyla gelen 238 beygirlik 2.0 litre EcoBoost modu mevcut.

Ford Maverick 2025 özellikleri belli oldu!

Otomobilin dış tasarımını incelediğimiz zaman, tekrardan tasarlanan farlar ve ön panjur fazlasıyla dikkat çekiyor. Bu modelin her paketi, farklı detaylara sahip. Aracın içine baktığımız zaman, eski modele kıyasla büyük bir değişim söz konusu. Direksiyonun ön tarafında, 8 inçlik dijital gösterge paneli mevcut. Konsola baktığımız zaman, 8 inçlik ekran yerine 13.2 inçlik bir multimedya ekranı görebiliyoruz. Ve SYNC4 işletim sistemiyle çalışan bu ekran, Android Auto’yu ve Apple CarPlay’i destekliyor.

Ford Maverick 2025 özellikleri belli oldu!

Aracın yük taşıma kapasitesi de belli oldu. Dört tekerlekten destek aldığınız zaman hibrit motor için, 680 kg yük taşıyabiliyorsunuz. Römork çekme kapasitesi ise, eski model ile aynı. Yani, 907 kg. Fakat Opsiyonel 4K Tow Package ile bu kapasite, 1814 kg’a kadar yükselebiliyor.

Ford Maverick standart paketin fiyatı ise, 26.295 dolar (869.651 TL) olacak.

Yorum yapabilmek için oturum açmalısınız.
Yeni
Sosyal Medya
Instagram
YouTube
Instagram
YouTube
Bu yazıyı beğendin mi? Arkadaşlarınla paylaş!

Benzer içerikler: